Nekem van segédeszközöm..... érdekel?
Én az első kerékre kiszerelt állapotban raktam fel...de a hátsót lusta voltam kivenni....így azt a helyén raktam fel. Kb. 15 perc volt....de csak azért mert több darabból áll és mindig fűzögetni kellet befele a segédeszközbe.
Én azt mondom hogy ennek a nagylétszámos túráknak nem ssok értelme van... Akárhova mész rá vagy szorulva a másik 100 motorosra, várnod kell mindenre, stb...Ismerni meg vagy 10%-át ha ismered..
Cask szőrmentén szólnék hozzá:
Szóval, ha túl nagy a banda, akkor néhány brácsásból szólóst kell csinálni és 10 perces ütemben kell inditani a max 10-15 motoros csapatokat! Sokat járok ilyenekkel is, már a 20-as létszám is életveszélyes, a csoporton belüliek ellustúlnak, nem figyelik a forgalmi eseményeket, lassabban reagálnak le veszélyhelyzeteket! (Amit az autósok gerjesztenek!)
+ jött az ajándékom a drágaságnak
Na ha gondoljátok jöhettek bármikor. Akár hétköznap este is motor ügyben. itt az elérhetőségeim: link
Én az első kerékre kiszerelt állapotban raktam fel...de a hátsót lusta voltam kivenni....így azt a helyén raktam fel. Kb. 15 perc volt....de csak azért mert több darabból áll és mindig fűzögetni kellet befele a segédeszközbe.
Semmi "ökörhúgy" feeling? Vazze!
Elől megy a .... Fndike,
utánna a NoParácska,
Őket tólja Hentesecske,
Végúl meg a krumplifejű Öreg Hapsi!
Kaposvár - Gyorsulási II. futam (Kunmadár folytatása.) szom.06.
Gyomaendrőd - Termál Strand - Motoros tali. Madancébe fürdés és hányás! pént.-szomb.-vas.
Hungaroring - Ingyen pályázás, motorrendőr oktat, meg buli szombat. 06. (Nyílt nap.!)
Szóval, ha túl nagy a banda, akkor néhány brácsásból szólóst kell csinálni és 10 perces ütemben kell inditani a max 10-15 motoros csapatokat! Sokat járok ilyenekkel is, már a 20-as létszám is életveszélyes, a csoporton belüliek ellustúlnak, nem figyelik a forgalmi eseményeket, lassabban reagálnak le veszélyhelyzeteket! (Amit az autósok gerjesztenek!)