Van olyan,h Bmw selection hungary. Ez némely kereskedésnél van.? Azért kérdezem, mert láttam a neten egy 2007 oldalt ahol
csak használt bmw k voltak egy fullos kiállítóteremben. Ez létezik még. Cime? A roomstert nem tudom becserélni sajnos.
Maci a hétközben nem nagyon valamelyik hétvége délután. Ennénk a fagyit. Kerepes - Zugló fing távolság. Tözsgyökeres zugló vagyok csak a drágám szilasligeti / Kerepes/. 17 éve kiköltöztünk.
Nálunk egál van . Én elbírom a motort , ő elbír engem . Ami fontos : "mindenhonnan hazahozom épségben " , meg magadat is ! Estem én már robogóval árokba akkorát , hogy csodálkoztak a barátaim , hogy nem lett semmi bajom . De mint tudjuk a részegekre valaki mindíg vigyázz fentről !
! évig nem használtuk. Rohadjon meg lekötöttem mindent kihuztuk a helyéről, vissza kötöttem mindent. A k...anyjába ÉS elindult. Nejem meg mosolyog . Kis öröm is öröm
Persze rendben is van, h kemény vagy, de vigyázz magadra! Sohane felejtsd el, h a gép amin ülünk erőssebb nállunk! Kb egyszerre kezdtünk (2008 nyár) én 6000-ret mentem, de még nagyon messze vagyok a rutinos motorostól! Majd ha 20000-nél járok és mindenhonnan hazahozom épségben akkor talán! TÉNYLEG VIGYÁZZ MAGADRA! Legyél kemény, de épeszü!
csak használt bmw k voltak egy fullos kiállítóteremben. Ez létezik még. Cime? A roomstert nem tudom becserélni sajnos.
Mikor lenne nektek jó?
a K8 ból? Ill mit lehet még kapni.