Jó reggelt!azért az árakhoz számoljál még egy picit mert ez kamesz,pl hátsó ledlámpa nem 34ezer hanem 50 legalább is amikor én vásároltam pont nem volt a 30ezresből
Háj! Na hol is kezdjem: hoi köszi a gumatippet, szilárd jó döntés volt gratula, ruhát okosan és jót (shox bőr also felsőt 50-ért sikerült télen akcióba)
SZio!
Igen, ezt láttam én is. Nem tűnik annak
csak kéne első is
Bár a család hím tagja nem akarja hogy lecseréljem a hátsót mert az javított és azzal nem száguldhatok, és így nem félt annyira, de basszus...én élvezni akarom a mtorozást
Egyszerüen nem volt tovább alkudni lehetőség.Már szinte azt hihették,hogy süket vagyok mivel kb10szer próbáltam belealkudni mindent pl:sisakot,ruhát,csizmát,bukó gombát,plexit, és mivel már szerintem az idegeikre mentem a főnök rábólintott a hazaszállitásra.Bár lehet nem volt tisztában azzal,hogy 325km na de kinem ..... le.Amit lehet megtettem,de mivel még kedden lesz a pappirmunka így újra előveszem a kétségbeesett alkudozós nemistud,hogy megvegyem stilusom és hátha sikerül még belebombázni az árba
Szia Szilárd!
Gratula a mocihoz!
Én kb 1 hónapja lettem GSR 600 tulaj de egy pillanatot sem bántam meg. minden nap a Drágaságommal megyek a városban, v. munkába.....istenem.....de télleg a szállítás helyett egy kis kedvezmény egy sportdobra az nem hülyeség, mert a nélkül eléggé halk szegényke :) vagy xenon izzókat...hogy lássanak...:)
Kicsit nézelődtem és már pár idom feltünt,hogy még vaditsam a rendszert(már ilyenen töröm a fejem pedig még megsincs).A http://www.motorparts.hu/index... elég jó árak vannak szerintem gsr600 -hoz.
Gondolom ti is így voltatok,de én már most tűkön ülök.Alig várom,hogy csapassam a rendszert.Nem tudom leírni a dolgot,de talán jobban ízgulok mint pl az első sex előtt,vagy mint az első éles gézigránát összeszerelésnél a honvédségben .
Szinte minden másodlagos lett.A (barátnő) tisztában van azzal,hogy a motor lesz az első és hogy ő a másodlagos .Fura ez az érzés mivel még nem volt új motorom.
Elég nagy halál van az autó és motorértékesítésben. Halálos a visszaesés. Rendszeresen olvasom a statisztikákat. Évelején még 120.000 új autóértekésítésben bizott a szakma. Szerintem az össz
90.000 nek is örülhetnek. Nos Gino?
Már megint esővel riogatnak ..... lehet elázom hazafele?
80% ig. Még 1 hét kelett volna,,,pihenve. De nem jött össze,,,,sok a meló.
SZeretettel várlak Benneteket! (IS!)
Kigyógyultál a bajodból?
Unatkoztam és gondoltam a hölgy tagnak kedveskedek vmivel..
Igen, ezt láttam én is. Nem tűnik annak
csak kéne első is
Bár a család hím tagja nem akarja hogy lecseréljem a hátsót mert az javított és azzal nem száguldhatok, és így nem félt annyira, de basszus...én élvezni akarom a mtorozást
Kéne nekem:
180, és 120 Metzeler Roadtec Z6, vagy a lágyabb keveréke.
Valakinél valami elfekvő?
Köszike
Gratula a mocihoz!
Én kb 1 hónapja lettem GSR 600 tulaj de egy pillanatot sem bántam meg. minden nap a Drágaságommal megyek a városban, v. munkába.....istenem.....de télleg a szállítás helyett egy kis kedvezmény egy sportdobra az nem hülyeség, mert a nélkül eléggé halk szegényke :) vagy xenon izzókat...hogy lássanak...:)
Gondolom ti is így voltatok,de én már most tűkön ülök.Alig várom,hogy csapassam a rendszert.Nem tudom leírni a dolgot,de talán jobban ízgulok mint pl az első sex előtt,vagy mint az első éles gézigránát összeszerelésnél a honvédségben .
Szinte minden másodlagos lett.A (barátnő) tisztában van azzal,hogy a motor lesz az első és hogy ő a másodlagos .Fura ez az érzés mivel még nem volt új motorom.
90.000 nek is örülhetnek. Nos Gino?