A fogyasztás az attól függ mennyire téped a fülét........ nekem 8 liter fölött volt,aztán szóltak,hogy lehet állitáni rajta,a jobb kéz kissé lightosabb tekerőmozgásával
És qrva jó mocc! Új vagy használt? Hát ha használt az valóban olcsóbb,de JÓL NÉZD ÁT! Sok sikert!
A végsuly elhagyással nincs nagy probléma,kivéve akkor,ha 200nál hagyod el ugy,hogy a gázmarkolat is elcsuszik.Ez volt nállam,majdnem nagy perec lett a vége
szia ! sztem nem érdemes új motort venni. én például eladnám az enyém a végsúly tényleg elhagyódik de ez legyen a legnagyobb hibája amúgy megbízható motor.
Sziasztok.
Motorvásárlás előtt vagyok és a segitségeteket szeretném kérni a dologban.Megkell mondjam már találkoztam pár motorral de ahogy megláttam a GSR 600-at beleszerettem.
A két legjobb barátomnak már megvan a motorja,de sajna nekem még nincs és mivel mindig megy a kis rivarizálás úgy döntöttem én nem hondát hanem suzukit veszek.Ők egy cégen belül,de külön tipust vettek az egyiknek CBF600 van mig a másiknak CB600 HORNET A 2008 tipus.
Eleinte nekem is nagyon tetszett a CB600 Hornet,de amikor megláttam a GSR 600 lehidaltam.Végülis kategórán belül van a két motor és pl pár pacival gyengébb a suzuki de hát mit tehetek beleszerettem az adottságaiba.Amit a neten meglehetett találni róla már mindent elolvastam,videókat néztem stb.
Na ennyi rizsa megpróbálok rátérni a lényegre.
Kérdéseim:Érdemes újat venni vagy jobban járok egy használtal?Ennél a kérdésnél vacilálok mivel akár fél millió forint eltérés is lehet.Őszintén szólva nem hajlok az új megvásárlására.Mivel ez a suzukinak csak 3éve alakult tipusa szerintetek mennyire van kiforva a technika?Olvastam sokaknál,hogy a kormány végsúly eltünik csak úgy magától ill a fogyasztásról is eltérő vélemények vannak.Van akinél 8/l míg valakinél meg csak 6/l városi használatban.
Hol vásároljam meg?Én Bp-en lakom,de semmi használható információm nincs erről ill az árba mi mindent kellene belealkudni?
Előre is köszönöm a válaszokat tudom elég amatőr a hozzá állásom,de nézzétek el nekem.Ha valakinek van saját véleménye motorvásárlással azt szívesen elolvasnám
Köszönök mindent sziasztok
Figyuzz! Így is 2:1 , valamikor nekem is engednem kell, mert kirakják a szűrömet, és Te is tudod, hogy nehéz olyan macára találni, aki szívesen ül fel mőgém!
Mán viccket, de a "nagylány" jelentőségteljesen elpakolta a motorosruháját! (Két napja mögöttem fogta fel a sarat! )
Pedig kéne gurulni! Nagyorosziban lenne egy motoros haveri süt-főz. Hát nem ciki, ha autóval megyek?
Jó Rekkelt Mindenkinek!
Már észak-nyugat felöl oszlanak a felhők!
Két nap ázás után jó lenne már egy szárazabb nap!
Süss fel Nap!
Süss fel Nap!
Mondtam, a k...nénkéd! Hogy SÜSS FEL, Te hülye Nap!
Gratula a Nagyidnak!
Bár csak nekem is meglenne!
Óvd, és örülj a társaságának!
Lesz még sörözésre alkalom sok!
Ha ez jól sikerül, akkor tradiciót csinálunk belőle!
Maci!
Szavazás juni.07.-én, vasárnap van, 6.-a, meg csak szombat. Ha este eljösz serezni, még attól másnap reggel mehetsz szevezni!
A savazóbiztos nem szondáztat!
És qrva jó mocc! Új vagy használt? Hát ha használt az valóban olcsóbb,de JÓL NÉZD ÁT! Sok sikert!