Helló!
Bocs,most értem vissza.
Szóval:
A Határ út Nagykőrösi és Soroksári közötti részén haladtam.
Szemből sehol senki,a Határ út felé araszoló autók végig.
Kettessével,hármassával előzgettem a verdákat.
10-15 közötti eszméletlen tempóban.
A Furgonos,aki kiengedte a mellékutcából jövőt,nem akart rosszat,csak nem nézett a tükörbe.
Lényegében ennyi.
A manus mondta,hogy nem látott senkit,a nő meg akit kiengedett,elvitte a balhét.
Egymillió az ár, a biztosító 750-et adna,de akkor még pont buktam a 10%-ot,plusz a ruhát.
Üdv
SZASZ KLARION6 VAGY MI!
Te ne kostolgasd nekem tarka tesót mer szétcsapom kis arcodat valami husángal!
Oszt rockimobilt eszkábállok az Mz-böl.
Oszt mán a jogositványodon megszáradt az iromány?
Vagy az Mz-hö nem kell?
Öszinte mi??????
Most hogy így lejárattál jönnötök kell 16-án nektek is hogy személyesen matekoljunk el emiatt
Nem kifogásokat keresni hanem motorra pattanni és szögedi hallét falni
Így már érthető, lehet kevesebbet ír mostanában, de mindig figyelemmel kíséri, legalábbis a vele kapcsolatos témákat (is)
Remélhetjük, hogy köztünk marad Sugi, ugye Dody bá?
Még korai a döntés (nincs meg a rutin ), de erősen rajta vagyok az ügyön. Csak már lenne tavasz
Halidéj Laca!
Ennyire nem lehetsz szigorú! Ezt az asszonytól hallottad soxor mi?
Ne tiltsd neki hanem kérd inkább Különben egyetértek veled...
A családod hogyan reagált a 16-i tervedre?
Volt termés bőven! De miért ekkora indulatokkal? Nem értem.......ahogy azt se, larion hogy akar így Klántag lenni? A GSR megléte csak az egyik feltétel! Először tetszett a tökös hozzászólása, de ma elrontotta a link adatlappal, és amúgy is teljesen felesleges volt kikezdeni P.P.-t és valamiféle Klánfelhígulásra célozni. De inkább nem idegesítem magam......
Napsugár, nehogy elmerj menni! Ez lenne a legrosszabb válasz! Engem nem zavart a kép (főleg, hogy nem is láttam.......) akit meg igen, az ugorjon át rajta!
Ricardo, a megjegyzés Napsugár lelkesedésének csökkenésére irányult! Pár hónapja napi 100 hozzászólást írt nekünk, (meg is kaptuk a magunkét...) mostanában pedig.......
Apropó! Milyen mocit választottál? Olvasol minket, akkor talán mégis a világ LEGJOBB motorja felé orientálódsz?
Dody!
Szerintem tanktáska helyett ételhordót hozz magaddal
Bár legtöbben szerintem ha a nagylányod hoznád annak örülnének csak azt nem tudni hogy Ő mit is szólna ehhez?
Ma kipufogó klinikai beavatkozás lesz!!! Helyszín a RECEMURA művek!
Rece! Hatra ott vagyok nálad, aztán had szóljon!!!!!!!!!