Osztán fürdeni mentéje füredre vagy csak cicakaki nött Kykee fülibe oszt azt fúvatod ki menetszíllel?
Oszt hogyé mérik arrafelí a K800i vagy mijjafranc? De hát honnét is tudhatnád hisz szabin vagyol ha jól tudom
Méghogy a férfiak akarnak mindent meghúzni mindent ami mozog Hogy volna neked jó ha nincs egy GSR a látómeződben? A részleteket majd megbeszéljük a hallé mellett
Na majd ha erretolod a biciklidet akkor fényképezőgéppel készítek én majd fotó a két testvérről egymás mellett Hidd el az én BlueTrance-em árnyékában Ancsának fox igazat adni oszt sírva ülsz vissza a tiédre Úgy fog marni a jó szegedi hallé a sok erőspaprikától
Kykee!
Pedig én a kupiban is láttam szexbombasztik oszt jól is éreztem benne magam sőt volt hogy a kapuban is
A kis Pearl sajnos nem nálam fényezte a bohócot sem a lakberendezést biztos valami falusi lapaj csávó fogta be mikor hozzám indult
De abban egyetértek hogy a család mindenek előtt!
A nagy szabadosság meg meg ne ártson ám komám ekkora dózisban mikor még ráadásul szűz is vagy e téren
Don DoC!
Mindig is az voltam!első a család!nálam nem divat a kosz meg a kuppi!de ezt még a legjobb sexbombázó is jó szemmel nézi!különben is mióta lehappoltad Gyöngyikét azóta nekem kell takaritani,mosogatni,mosni,főzni(azt nem tudok),stb!bár nem papucsban,ha nem motoroscsizmában!
Jó napot,jó húzkodást!
Laca,kombinátorból meghúztak engem a suliba!csak hogy legyen valami az álóvízben!így legalább válaszoltál! miért kéne haragunod?cifra kérdéseket teszel fel?
Az asszonykád elmonta? ez úton fogadd legmélyebb gratulációmat a kiccsaládommal egyetemben!
ricardo - szombaton reggel nyugat felé, kora délután kelet felé fogok a 85-ösön hornetezni, ha van kedved beszélgetni a motorokról, akár egy kávé mellett, akkor írj a következő email címre egy telefonszámot - silberseekukacfreemailponthu
laca - Gratulálok a Krisztinek , mert nem sokára már négy gyermeke lesz , veled együtt.
Oszt hogyé mérik arrafelí a K800i vagy mijjafranc? De hát honnét is tudhatnád hisz szabin vagyol ha jól tudom