Úgy tűnik Kykee mintaapuci lett és csak munkaidőben lopja itt a napot de a családi rezidencia csillog villog úgy takarít a kis anyalka mos főz meg minden egyéb amit a kis papucskájába ugorva csak lehet füvet nyír meg minden.. de jó lenne nekem is egy ilyen szorgos bejáró
Na ma is megvolt a 16 óra meló......holnap is megyek négykor......
De legalább Ti szépen termeltek!
Kykee! Kombinatorikából hanyas voltál? Mert kombinálni tudsz.......miért lennék megsértődve? Vagy kellene valamiért? Én nem tudok róla.......vagy az újra állapotos feleségem születendő gyermekének Te vagy az apja, és azt hiszed, neheztelek rád érte???
P.P.: sajna nincs tervbe semmi a hétvégére.......de jövő héten hatezres szervíz, és már a héten átlépem a kmhatárt......
Lacus mi van Veled? Napok óta nem írtál egy szót sem! Átmentél read onlyba?
Ma találkoztam a Bajcsyn egy tesóval, takra ugyanolyan gépe volt, mint nekem, mínusz plexi. Még a bukógombái is. Mondjuk ő már felavatta a gombákat, és sajna a blokkon is volt 1-2 karc, valami fiatal p*csa fellökte.
Lassan a "flottám" minden autóján családtag ülhetne......
Azért a havi 1X 2 percért??
Nálatok is naponta leolvassák a gáz- a villany- a karórát kedves fitt fiatalemberek mint Lacáéknál?
Szevasz Laca! Gratula én is születendő dedhez
Jó éjt!
Ezért az infóért már megérte, hogy vettem egy motort!!
Komolyra fordítva a szót,én is gratulálok!
Na ma is megvolt a 16 óra meló......holnap is megyek négykor......
De legalább Ti szépen termeltek!
Kykee! Kombinatorikából hanyas voltál? Mert kombinálni tudsz.......miért lennék megsértődve? Vagy kellene valamiért? Én nem tudok róla.......vagy az újra állapotos feleségem születendő gyermekének Te vagy az apja, és azt hiszed, neheztelek rád érte???
P.P.: sajna nincs tervbe semmi a hétvégére.......de jövő héten hatezres szervíz, és már a héten átlépem a kmhatárt......
Lacus mi van Veled? Napok óta nem írtál egy szót sem! Átmentél read onlyba?
További jó estét, szép holnapi napot!
Kykee-é, Doc-é? Szép, szép, persze szép az is . Na de a piros!!
Szombatra vagy vasárnapra nem tervez valaki valamerre valami gurulást?
Jó,jó tudom,ő a sport(o)ló.Csak ez jutott eszembe hozzászólásodból!