A Kittit nem tudom levakarni a GSRről,sőt az annyja bukóját is már leeinstandolta!nálunk is mindenki motorozott a csajádba,ő miért hagyná ki főleg,ha ekkora a nyomás és ráadásul a DNSeiben hordozza! nem a Kovik Samsung DNSére gondoltam!
váj nát?amugy is talkingoltunk már tarka tesóval egy évadzáró motoros talit kykee rencsen!csak anyámékkal kell egyeztetnem evvel kapcsban!de besz@rás a hely!
előtte az annyát is vinnem kellet.......neki nem tetszett. Azt mondta (miután mentem vele vagy 40-el) hogy nagyon huzatos. Azóta a legnagyobb túra az Bp.- Kőkapu (Zemplém)volt vele és vissza másnap. Kb. 650-700 km.Nem igazán volt oda érte. Azt mondta hogy ilyen "hosszú" útra inkább marad a kocsi.
király
imádom a netet!összehoz egy csomó jó embert,hátha még ehhez hozzáadom a motoros életstílust..... főleg,hogy még ennyi mindenben hasonlítunk
Gratuláciomat a legmélyebb baráti tisztelettel csatolva fogadd!
üdv kykyee
Szinkronizálásra gondoltál??? azzal még várnia kell a fiadnak 9 disznóvágást!felölem,legalább létre jön egy újabb faj!motómanó"s famili és sarjaik!
na akkor ezt már ki is találtuk és nem módosítjuk!egyéb ehhez kapcsolódó 5let?
ki tud főzni bográcsgulyást? mert akkor legyen ez a flamó!tudom máá megint a kaja! én tök béna vagyok az ilyenhez!