Tonbinszky mindig lemarad a tavaszi zsongásról , így általában július-augusztus táján jön rá a kangörcs - de akkor célpont minden lóféle, nemre tekintet nélkül - főleg a szürkékre bukik (ill. bukna... )
Köszönöm kérdésed ,most,hogy a kánikula alábbhagyott jobban..a gyerekeim meg voltak őrülve,hogy felülhessenek rájuk,de ezt csak esténként hagytuk,mert nem akartuk még jobban kínozni őket.Ezenkívül körmölés vár rájuk,és ne tudd meg mekkora cécó...Rozmaring még úgy ahogy hagyja,de Fanni (csikó),Ő csinálja a feszkót. És nálad mizu a négylábuak terén?
Azért az már durva volt, amikor december 25-én hajnal fél hétkor fehívtak, hogy játszani szeretnének, és elég szabadfogású beszélgetés alakult ki közöttünk...
Hogyan lehetne fizetőssé tenni az SMSt , amit telefonszámomra küldenek. Minden idióta összekeveri az egyik kereskedelmi tv számával, és már annyian regisztráltak nálam, hogy szeretnék már meggazdagodni belőle...
............na persze,persze!hol volt sok a munka,DoCnál?
Érdekes a többi fórumon azért ott voltál,csak itt nem!
Kérnénk a következő mentegetőzést!
ivecósLaca már nagyon hiányolt!
Bocs, hogy nem teljesítettem a vállalt kötelezettségemet, és nem írtam napi 10 hozzászólást
Sok a munka, majdnem minden hétvégén dolgozom, még vasárnap is Már hiányoztatok!
Mindenki jól van?
hmmm.hmmmm!bocseszka,hogy itt beledumálok a fegyverkezéseitekbe,de a koviknak üzenem,hogy akkor full eeprom resetet kell csinálnom a tellerjén!ments ki a számokat a SIMre!aztán ird be a telefonba,hogy..........
Tonbinszky mindig lemarad a tavaszi zsongásról , így általában július-augusztus táján jön rá a kangörcs - de akkor célpont minden lóféle, nemre tekintet nélkül - főleg a szürkékre bukik (ill. bukna... )
utána járok a dolognak és meggazdagszunk! addig meg csak hagyd,hogy minél többen írjanak!
Azért az már durva volt, amikor december 25-én hajnal fél hétkor fehívtak, hogy játszani szeretnének, és elég szabadfogású beszélgetés alakult ki közöttünk...
Hogy vannak az egyenkénti lóerők?
Hogyan lehetne fizetőssé tenni az SMSt , amit telefonszámomra küldenek. Minden idióta összekeveri az egyik kereskedelmi tv számával, és már annyian regisztráltak nálam, hogy szeretnék már meggazdagodni belőle...
Ezt a két könyvet már a kliens figyelmébe tetszett ajánlani?
Érdekes a többi fórumon azért ott voltál,csak itt nem!
Kérnénk a következő mentegetőzést!
ivecósLaca már nagyon hiányolt!
Bocs, hogy nem teljesítettem a vállalt kötelezettségemet, és nem írtam napi 10 hozzászólást
Sok a munka, majdnem minden hétvégén dolgozom, még vasárnap is Már hiányoztatok!
Mindenki jól van?
Tied a kard,enyém meg mordály!
szállj magadba,szívedben lelkedben
s ha végére érsz a sok bűnödnek,
akkor a dísztéren nyald ki a seggemet.
HIBÁTLANUL,VAGY HALÁL---VOLT A TANFOLYAM CÍME!
itt legalább van palacsinta!!!
majd várj tovább,csak várj és várj!