hát ha nekem kellene mondanom rá az áment,akkor mondanám,szerintem ok lett,talán a feketén vastagabb fehér vonalakkal....(ne felejtsük hogy ez valszínúleg fekete alapra kerülne)
Képzelj el egy vízszintes rombuszt, ne ne olyat, inkább mint egy fekvő p..naát!
Na abba rajzold bele növekvő, majd csőkkenő betümérettel: TOMMOT, úgy, hogy középen a két M valahogy egymásba kapcsolódjon.! NEM AZ ÉN ÖTLETEM A BETÜÖSSZEKAPCSOLÓDÁS!
Öt hozzászólással előbb! Olvasd!
Üdv: OLDKLU
Köszi, hogy foglalkozol vele! Minden képpen emblematikus jellegűnek kell lennie, mert emlékezni kell az embereknek rá, hogy mit is láttak.
Nekem is a TOM-MOT tetszik a legjobban!
Kiráály vagy nagyon!
Névre visszatérve,a ToM-MoT nem rossz hangzású,és emblémában meg lehetne faxán csinálni,mondjuk a két M betűű kis átfedésben lenne(mint Rolls-ék R bötűje)és az egész egy kissé "rombusz-szerű" lenne,a két M betű a legnagyobb,sajna ittnincs semmi képalkotóm,csak verbálisan tudtam vizualizálni,de megpróbizom lerajzolni ha érdemes...
jol vagyoltook?hmmm,minden okés?
Képzelj el egy vízszintes rombuszt, ne ne olyat, inkább mint egy fekvő p..naát!
Na abba rajzold bele növekvő, majd csőkkenő betümérettel: TOMMOT, úgy, hogy középen a két M valahogy egymásba kapcsolódjon.! NEM AZ ÉN ÖTLETEM A BETÜÖSSZEKAPCSOLÓDÁS!
Öt hozzászólással előbb! Olvasd!
Üdv: OLDKLU
bammeg skiccelj egyet és én megcsinyálomE' csak hogy valamiféle támpont legyen
Nekem is a TOM-MOT tetszik a legjobban!
Névre visszatérve,a ToM-MoT nem rossz hangzású,és emblémában meg lehetne faxán csinálni,mondjuk a két M betűű kis átfedésben lenne(mint Rolls-ék R bötűje)és az egész egy kissé "rombusz-szerű" lenne,a két M betű a legnagyobb,sajna ittnincs semmi képalkotóm,csak verbálisan tudtam vizualizálni,de megpróbizom lerajzolni ha érdemes...
Még mindig fexel? Én igen sajna...