ELKÉSZÜLT AZ ELSŐ PROTOTIPUS !
Véleményeket KÉREK!
Igaz, hogy egy Honda CBF nyeregalapra! DE! Megszületett!
Innen kezdve lehet fantáziálni, hogy milyet is csináljunk!
(Árat még a nagymester ne kalkulált! Még csak hümmögött!)
Üdv mindenkinek: Oldklu
Majd teljes harci díszben is megnézem! Megyek hamarosan megint a Blackbe! Lehet,hogy veszek a Tuono mellé vmi kisebb,városban jobban használható gépet!
Amilyen eredetileg is volt: grafitszürke. Muszály rajta mindent frankón megcsinálni,mivel mínősítettni szeretném ,hogy OT-s rendszáma legyen és így nem kell regadót fizetni.Ehhez pedig sok idő és pénz kell!
Köszönöm! Az Alfa köszöni szépen jól van, karosszéria kész,mehet(ne)fényezöhöz.De még nem megy,nem sürgős!Azért idén kész lesz. Többet szeretnék motorozni mint tavaly.
Köszönöm! Nekem vérvételnél derült ki,hogy 4x magasabb értéken volt egy olyan vmi ami daganatos megbetegedésre is utalhat!
Ezzel kapcsolatosan vizsgáltak és még fognak is mert jövőhéten megyek vissza a dokihoz.Sajnos hajlamom lehet a......
Ma dél körül 14 C fokot igérnek.
Mennék gurulni. Jön valaki?
ELKÉSZÜLT AZ ELSŐ PROTOTIPUS !
Véleményeket KÉREK!
Igaz, hogy egy Honda CBF nyeregalapra! DE! Megszületett!
Innen kezdve lehet fantáziálni, hogy milyet is csináljunk!
(Árat még a nagymester ne kalkulált! Még csak hümmögött!)
Üdv mindenkinek: Oldklu
Engem érdekelne a vasad......
Egy ideje már keresgélek GsR-t....(Nagy a szerelem)
Küldenél infót róla?
Köszi
Jó lenne majd élőben is látnom egy motorozás keretében !
A teljes harci dísz márciusban...
Milyen színre festeted ?
Más. Tegnap láttam a motorod! Gratula,szép!
Elősször is részvétem, én sajnos már 18 éve vesztettem el
Hogy áll az ALFA RÓMEÓ projekt ? ? ?
Ezzel kapcsolatosan vizsgáltak és még fognak is mert jövőhéten megyek vissza a dokihoz.Sajnos hajlamom lehet a......
Span86 a GSR-el csak áprilistól akarok motorozni .Ki van vonva ideiglenesen forgalomból.A YAMAHA-val meg nem bírnám tartani a tempót / YBR 125 /.De áprilistól bepótoljuk ! ! ! ! ! !