De a kezdetek kezdetén mikor még nem volt benne csak 3000km akkor a legtöbb 210-volt de azt is csak akkor az egyszer láttam, és még a levegőszűrő akkor elvileg jó állapotban volt!
Ennyit 4. végén megy. Bár utána már lassan emelkedik a számsor, de emelkedik....
Mennyi km van a gépbe?
Levegőszűrőd nincs eltömődve?
Szervizbe esetleg hibakód kiolvasás...
Hello mindenkinek! Lenne egy olyan problémám amire megoldásokat várok, hogy a GSR600-asom nem igazán úgy szedi a lábát ahogy én azt elvárnám tőle! Kicsit lassúcska! Egy bizonyos sebességnél nem megy többet és akárhogy tépem a gázkart nem is akar változni! Már javasolták a kipufogó cserét de a gyári kipufogóval is el kellene érnie egy bizonyos sebességet! Ha valaki már (vagy még) tapasztalt ilyen problémát kérem segítsen hogy mi a megoldás!
Üdv !Eladnám a GSR-m !HA tud valaki valakit akkor szóljon!Megeggyezünk!GSR 600 A ABS-s fékekkel,gyöngyházfehér szinben!2008.07.-én vásárolt 0 km-el!4200 km-t ment azóta,de csak munkába járás céljából!Bukógomba van rajta és gyönyörű újszerű állapotban van!Fűtött garázsban tárolt!Szervizkönyv,2 db gyári kulcsal!1,5 év garancia fél év assistencia szolgáltatás!
ezt meg kell nézetni szervízben annak a mocinak baja van lehet csak 3 hengeres
Szervizbe kiolvassák, van-e tárolt hiba.
Levegőszűrőt nézd meg.
http://www.zoom.hu/szirena/har...
Mennyi km van a gépbe?
Levegőszűrőd nincs eltömődve?
Szervizbe esetleg hibakód kiolvasás...
250? Mert akkor sok mindenre nem számíts már....
a Mátrában is dolozol ?
Na sziasztok,jó éjt mindenkinek
Oldklu: kész a márkajelzés,akár,ha tetszik....