Az oké, hogy beletett, mert ugye belefolyik a lyukon....
Dícsérte? Ez szubjektív...... gondolom nem szedte szét a motort és nem nézte meg a változásokat, tehát nem konkrét ok miatt dicséri.
Próbáld ki...
Sűrű az a 20W-50. Nem fog tudni annyit szállítani az olajszivattyú, amennyit kell. A váltód is megérzi, szerintem.
Régen (meg most is) a Carrier Botond volt ilyen.
Jó neked Barim! Nálam az elmúlt egy hónap kész anyagi csőd volt, pár bukó ára elment...
Milyen lett végül? És az akciósból tudtál még lecsípni valamennyit?
Hát legalább lekalapáltad egy kicsit a rémisztgetőt....
De nehogymáá a szezon kezdetekor lecsukjanak bazz!
De ilyen a motorosvér....ha nem motorozik, bizonyos idő múltán csökken a toleranciaküszöb és egy kis helyzet oszt:
Légy jó!
Tybee, mivel sűrűbb ezért nehezebben kapja fel, és pont amikor kenni kéne hidegen akkor nem fog. Ez azért egy gixer blokk, nem egy chopper.
Dícsérte? Ez szubjektív...... gondolom nem szedte szét a motort és nem nézte meg a változásokat, tehát nem konkrét ok miatt dicséri.
Próbáld ki...
1 próbát meg ér.
Sűrű az a 20W-50. Nem fog tudni annyit szállítani az olajszivattyú, amennyit kell. A váltód is megérzi, szerintem.
Régen (meg most is) a Carrier Botond volt ilyen.
Tybee, az a 20 w nem lesz jó
Minusz 10 Celsiusfoktól alkalmazható gépkönyv szerint is.Nekem április . 01 - től szeptember 31-ig jónak kell lenni.
Ja és 2000 Ft / liter áron vettem a szomszéd autó szerelőtől .
hajrá
Milyen lett végül? És az akciósból tudtál még lecsípni valamennyit?
De nehogymáá a szezon kezdetekor lecsukjanak bazz!
De ilyen a motorosvér....ha nem motorozik, bizonyos idő múltán csökken a toleranciaküszöb és egy kis helyzet oszt:
Légy jó!
Tamás, megvan a bukó
Nem is nagyon tudnék....