valószínűleg a riasztód ugrókódos, vidd a régit messzebbre, ahol nem olvassa, aztán a másikkal menj a kocsihoz, és nyomogasd addig, amíg rá nem áll a jó kódra.
Elektronikus zsenik és mindenki aki ezekhez ért.
Hatalmas nagy problémám van. Az autómban behányt a riasztó egyik távkapcsolója, ( pontosan állandó nyitási jelet ad ) de a problémám lényege az az, hogy a tarcsi távirányító ami zsír ujj, nincs rá hangolva a riasztóra. A riasztó tipusa Wheels HC 777 http://www.autoriaszto.info.hu...
esetleg tudna- é valaki tanácsot adni, hogy hogyan tudom rá hangolni a tarcsi kapcsolómat.
A sikeres tanácsadó 1 hambit kap a következő guruláson
Mostanában ritkán vagyok itt. És van még akivel sohasenem találkoztam De lehangoló ami itt folyik.
Figyi te világítótorony méretű Rend őre Eléggé megvan a magadhoz való IQ a fejedben,,,,össze udrottatok de hagyd abba kérlek. Már egy Székesfehérvári barátom kérdezte telefonon aki javasolta ezt az oldalt, hogy mi folyik itt? Gusztustalan. Ez az ö véleménye! És igaza van(sajnos)
Abdulka te kis dagim Kellene majd a motorgumid típusa. Lassan verem a 14.000 ret az eredeti gumikkal.
ÉÉssss már kissé kopik.
Mekkora király lett ez a fórum
Én hülye (buzi) meg a barátok köztet néztem, eddig...de ezennel jelentem ennek vége!
Elég nap mint nap a fórumot olvasni...
látod hogy te nem nyugszol , buzizol itt össze-vissza ......
de ha jól emlékszem te itt / és máshol /már szinte mindenkivek kevertél , sőt vannak akiket " elüldöztél " !
hiába is kostolgatsz , mondtam hogy részemről itt ( de csak itt ) befejezve !
Tudnátok nekem segíteni, h hol tudok első lánckereket venni?!A gyárinál egy-két foggal kevesebbet szeretnék!13-14!Úgy tudom a gyári 16 fogas!
Segítségeteket előre is köszi!
Elektronikus zsenik és mindenki aki ezekhez ért.
Hatalmas nagy problémám van. Az autómban behányt a riasztó egyik távkapcsolója, ( pontosan állandó nyitási jelet ad ) de a problémám lényege az az, hogy a tarcsi távirányító ami zsír ujj, nincs rá hangolva a riasztóra. A riasztó tipusa Wheels HC 777 http://www.autoriaszto.info.hu...
esetleg tudna- é valaki tanácsot adni, hogy hogyan tudom rá hangolni a tarcsi kapcsolómat.
A sikeres tanácsadó 1 hambit kap a következő guruláson
ui. nem akarom szervizbe vinni
Abdul gumija Dunlop Qualifier RR.
Figyi te világítótorony méretű Rend őre Eléggé megvan a magadhoz való IQ a fejedben,,,,össze udrottatok de hagyd abba kérlek. Már egy Székesfehérvári barátom kérdezte telefonon aki javasolta ezt az oldalt, hogy mi folyik itt? Gusztustalan. Ez az ö véleménye! És igaza van(sajnos)
Abdulka te kis dagim Kellene majd a motorgumid típusa. Lassan verem a 14.000 ret az eredeti gumikkal.
ÉÉssss már kissé kopik.
Szuper ez a fórum vazze
Egész nap tévéztél?
Én hülye (buzi) meg a barátok köztet néztem, eddig...de ezennel jelentem ennek vége!
Elég nap mint nap a fórumot olvasni...
Cop, ha gerinced lenne odajönnél hozzám, és a képembe mondanád. Nem tudom, mire gondolsz de érdekelne. De NEM EZEN A FÓRUMON.
Nagyon rajtad vagyok,nyugi figyellek!
Nem is olyan messziről,közelebbről mint hinnéd.
de ha jól emlékszem te itt / és máshol /már szinte mindenkivek kevertél , sőt vannak akiket " elüldöztél " !
hiába is kostolgatsz , mondtam hogy részemről itt ( de csak itt ) befejezve !
Meg különben is csak egy piti kopottgumis lúzer pöcs vagyok, a reptéri kutya sem foglalkozna velem!
Majd eltűnnek az ilyen buzik, nem kell velük foglalkozni, neked is volt ilyen, nem igaz?
Motoroázis,13 kerület 15set vegyél,kisebb nem kell fölösleges
Időközben úgy néz ki belevágunk egy kisebb szlovákiai kiruccanásba ha van kedvetek és ráértek már délelött is gyertek velünk.
Tudnátok nekem segíteni, h hol tudok első lánckereket venni?!A gyárinál egy-két foggal kevesebbet szeretnék!13-14!Úgy tudom a gyári 16 fogas!
Segítségeteket előre is köszi!
Vasárnap délutáni (17:00-körül)Vác fagyizás!
1.kuksimano
2.MotoPityu
3.YikeSS
4.