Semmi baja van,mondhatnám ezt is eme szójátékkal élve!Ami igen találó!Nekem 60ezer van benne és az eddigi hibák elenyésző és nem egyértelmű,hogy a felhasználótól vagy a szervíz szakszerűtlen hozzányulása miatt lett!
Sziasztok.
Mostanság készülök venni egy mocit és a GSR igen tetszik,de félek egy kicsit az injektortól meg a túl sok elektronikától.Mennyire megbízhatóak ezek a dolgok,mert a javításuk biztosan drágább mint egy sima karburátorosé?
még énsem gurultam több gsr-el de majd csak lesz valami.és nem is ismerek senkit akinek gsrje van.látásból ismerek sokat de hogy ki is a soför?AZT nemtudom!
De azokkal nem tartjuk a kapcsolatot semmilyen formában!
Azért más a hangulata a dolognak,hogy már egy páran ismerik egymást és volt közös gurulás!
Ne értsd félre nem kiközösítésről vagy zárt társaságról beszélek!
Én minden motorossal jóba vagyok igy én nem bánom ha nemcsak gsr lesz.Ugyis szolok pár emberkének énis és őnekik sem gsrjük van.Hamár gyülekezünk akkor már mindegy hogy kijön.Szerintem.
Szevasztok.Na Mivel én elég közel lakom a bakonyhoz igy én egy bakony turát gondoltam vagy ilyesmit.És mivel talán még oktoberben lehet menni igy okt 23.án ünnepkor senki sem dolgozik elméletileg igy akkor összelehetne futni.A többit meg még kilehetne találni addig.
Hidd el nekem,nyugodtan vedd meg!NO PARA