Neked csak mintának kéne?
mert nekem van 1 ami nincs feltéve(igaz icipicit megferdült amikor elcsapott az öreg) még!De szerintem mintát venni tökéletes!
Valamint én is úgytudom,hogy új motor vásárlása esetén kérik az A kategóriás jogosítványt és hitelkérelemhez is szokták kérni!De ha elkezdted az A kategóriát és viszel róla igazolást, akkor azt is elfogadják olyankor!
Azért kell az ideglenes jogosítvány,mert elméletileg le kell adnod a kártya jogosítványt,mert abba nincs benne az új kategória!Amikor én megkaptam az ideglenest A-ra vizsgáztam, abba benne volt, hogy A és B kategóriára megvan a jogosítvány de nem vezethettem vele csak B-t,az okmányirodába azt mondták várjam meg a kártyát és utána vezessek motorkerékpárt!Amúgy ez egy nagy baromság az egész!Ez is a lóvéról szól az államnak,mint minden ebben az országban!Régen mi volt,lejárt,elmentél a körzeti orvoshoz,belepecsételt és ennyi!Ma mi van helyette,leadod a régit,csinálnak egy ideglenest,vmikor kipostázzák az újat!Sok-sok "felesleges"munka!Lehet,hogy biztonságosabb és modernebb,de körülményesebb!Sajnos!
Egyebkent azt honnan veszed, hogy nem hozhatod el a motort a szalonbol ha nincs jogsid? Mi 3-an is ugy hoztuk el 2006-ban, hogy meg nem volt meg. Perszi ne mi vezettuk haza, de ezt ok nem tudtak, mert mi hoztuk ki, aztan 1 ora mulva erkezett 1 jogsis haver o hozta haza, addig mi vartunk kint.
Nekem tényleg kellene mintának,hogyan tudok hozzájutni?
Előre is köszönöm