Az a hambis túra engem is érdekelne, ha "kelet" felé jönnétek.
HA esetleg máshol most jóllaknátok, Szilvásváradon én is meghívnálak Titeket egy hambira a Szalajka-völgybe. Mit szóltok ehhez az ajánlathoz?Aki nem GSR-el jön, az magának fizet. Kivétel Tutis. GSR v. GSx-R? Egye fene.
na csak azert kerdem, mert 14.-17.-ig lent voltunk autoval alsoorson, Kykeet hivtam szombat este, de nem tudtunk talalkozni. azt meg en nem tudtam, hogy vasarnap jar arrafele valaki...
no comment, csak szomoru vagyok....
naffaluba is regen voltam, csak az egiek tudjak, hogy mikor megyek, de csorogni fogok, oke?
Szerintem a kezelési útmutatóra gondolnak a service manual után érdeklődők.
Ami ugye könyv formájában van...
Én azt még nem találtam meg semmilyen formátumban (csak könyvben a fiókban), még angolul sem.
meg mindig a sogoroknal nyomom, termeszetesen net es gep nelkul, uberkeves szabadidovel, pl 3 hete mar a moccon sem ultem
17.en is voltatok tihanyban, vagy csak 24.-en?
Tutis!
Anno en is ugy vettem a kabit-nacit-sisakot stb, hogy vedofelszereles, azaz protektor megnevezes kerult a szamlamra (termeszetesen az elado 1000%ra mondta, hogy okes lesz) am kesobb kiderult, hogy az EP nem teriti meg, ugyanis az auto- es motorsportot egy egeszsegpenztar sem finanszirozza. Neked pontosan milyen megnevezes allt a szamlan?
aprobetus erdekklodes: en szeretnem elkolteni a szamlamon levo penzt, tudd valaki tuti tippet adni?
"hm,hm, de jó is lenne,ha megint 20 vagy annál több GSR menne klán alakzatban!
Inkább fizetek 20 hambit,csak legyen együtt a banda megint"
Én m1ek:
1: syrus6
2: fndi
3. Gekko
4. Maci
5. YikeSS (jovok az GSR-el, az FJR helyett )
6. MotoPityu
7. ricardo
8. baripeti
9.nopara