Lemotorzulunk valamikor,oszt megbizniszőjük a dógot.Lehet,hogy most hétvégén? Majdan meglátjuk.Addig is:
Ezzel kitartasz addig,míg odaérek és személyesen átadom.
Édes An-csa-jom!
hozzd csak,tárt karokkal várlak,mind megjavitolom! mennyiért és mi az elképzelésed!
A tarka már önkivületbe került,mióta olcsón vett tőlem egy csúcsmobil!szerintem az fiadnak is tetszetős darab lenne és birja a strapát!Nokykee 6020,14.000.-huf!!!!!!!!!!!!!!oké,jó,renbe,zsír?
és rengeteg csoki:
és mellé tüzdelve ugyan ennyi:
Csak hogy Laca tesó ne érezze magát nyeregbe!
Hát ahogy fatert ismerem a belselye úgynézzhet ki mint egy szemétdomb de ez van ha az ember a melóba használja a telót.ennek ellenére az övé kifogástalnúl működik az enyém meg most épp a havi hattyúk halálát adja elő ahogy szokta
Mér vagy íly érzékeny??
Én akar cimbizni,csak piszkál.
Tavaszi szél telefont kiszárít=kykee 1 óra alatt izoizé fürdő+hangos fürdő!!!
Amúgy ügyi csávó vagy,bírom fejedet!!!
Jó volt a Verdák.Köszi!!!
Amit kykee mond az szentírás:ha izzófürdő akkor izzófürdő.Apunak meg potyogni fog a telefonja!!
Kykee barim,ha egyszer feléd járok, viszek hozzád egy tucat telcsit,hogy ne unatkozz,mindet a fiam ölte meg...nem győzök már telefonokat vásárolni. Most per pillanat nincs is neki, majd az iskolakezdéskor fog kelleni neki. Ha van jó teló használtan, érdekel..Tarkával meg elhozatjuk
3napra vagy 3napja?! nem mind1! de kábé 2 hónap és kinyúlik!belülről már eszi a korrózió! ha majd sétál faterod és mindenféle kis kütyü potyog ki a zsebéből,akkor az azt jelenti,hogy szétrothadt!
Jól esne neki(6230) egy kis izopropile fűrdő,ultrahangos kádban,majd egy áthőlégfúvás és teljes pucolás!igy akkor van esélye a túlélésre!
A good bájkos fikázásra gondolsz??
Nem volt igazam????
HA tudom,hogy be kell téged mutatnom valakinek akkor kikérdezlek és mindent elmondok ami fontos,nem úgy mint a srác a bmw teszten.
Faternak egyszervízbe esett a 6230asa és nem kapcsolt be csak valami fekete fehér vonalkodot lehetett látni a kijelzőn aztán 3napra bekapcsolt azóta is él és virul és 6250eseket megszégyenítően bír mindent
hihetelenűl hangzik,de ma edig csak "vizes" mobilokat javitottam!de van egy amin átment a kocsi,de még látnak benne relációt meg,hogy én varázsló vagyok! nem csak DR.Mobile
nem csak fáradt és téveszmés!de én kamaftu azééé mee froclizó!csakpici szeka a miheztartás végett