Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kisebb társ
GSX??????????????????

Na, az összes jópontod törlődött.......
És ez mind a faterodé? Vagy sofőr az egyiken? Vagy társ a cégben?
(Bocs a többiektől, nem fogok sokáig offolni....)
én nem akkarok menni gsx gurulásra max ha majd jövőre a1esem meglesz és egy nagyobb moci.
16 nyerges vontató van (4 scania a többi volvo) , 1 pótos kis scania meg 2 mixxer (merci), 2db volvo rakodó gép és 2db betonkeverő. 3 kis multicar SZóval van egy pár
Nem akarok ebben versenyezni......de nem az ízlés miatt, hanem mert nem volna esélyed......a Klán-guruláson is azért előzgettek egyesek, mert a tudalattira hatott a permetes levegő.... és gyorsításra ösztönözte őket.......
NEM
Bugyisi bányákból viszik a sódert
Láttam már olyan Volvókat! Sok van belőlük, nem? Vagy a faterodat Mad Max Dzsedájnak hívják...... hogy olyan gyorsan közlekedik, hogy sok helyen egyszerre van ott.....
Volvo FM12 nyerges spoileres billencs renders póttal
501es Tuning az van kiírva
a napelenzőn meg INVÁZIÓ sárgával
Németh Trans
Ha én odapörkölök az egész klán beborul az árokba és csak egymagam teszem meg a távot!!
Milyen Volvóval?

Nálam csak három márka jöhet szóba: Iveco, Suzuki, BMW
ok
amúgy a father láttot a Volvoval áporkán
EZ a telepátia!
Épp most akartam írni, hogy mivel itt laksz a közelben, meg néha-néha írogatsz ide, egyszer összefuthatnánk!
Főleg ha odapörkölsz neki a hátsó feleddel, úgy igazi magyarosan bableves után......
Van kedvetek pénteken (Júli 28) motoros túrára jönni
Kiskunlacházára mennénk a reptérhez este 7-re és onnan KIS TUNING vezetésével motorozgatnánk.
Budapestről lenne az indulás motorring vezénylésével a helyszín még ahol lenne a gyűlekezzés nincs eldöntve de erre várunk jelentkezőket és egy megbeszélt helyszínen lenne a gyülekező.

Jelezetek vissza valahogy. msn: sunand@freemail.hu vagy a fórumban.

Gyertek minnél többen! (pénzt hozzatok ha fagyit, hamburgert, vagy pizzát ennétek)

ivecos laca jöhetsz te is
Látnivaló....hmmmm.......elég lesz látnivalónak Doc! Elemi erejű csapás fog érni bennünket! (ezt pengeéles logikával következtettem ki a Docról látott illetve nem látott képek tömkelegéből...)
Já-Já bizony.Az általam keltett légörvényben majd elvitorlázhat kicsi kykee a fenegyerek!!!
Szevasztok!

A köv. túra terv nagyon jó! Az 51-esen is van egy-két kanyargós rész! Legalább megtudjátok, hol van Áporka MegaCity! Pécsnek és Szegednek mindenképp benne kellenne lennie, M5 nélkül! Legfeljebb megint este érünk haza, de az a nap úgyis arra van szánva! Én szívem szerint megkóstólnám az ország MÁSODIK legjobb fagyiját is Soltvadkerten.......(első a diósdi )
Nekem szinte bármelyik hétvége jó, a többiekhez kéne igazodni! Jó lenne, ha mindenki ott lenne!
Szia kedves Hidi.

Postázd el nekem azt a naptárat majd én, átirogatom, és akkor el tudsz velünk jönni.
Vagy esetleg tegyem közzé a rólad készült videót?
Szia Kedves Hidi!
Teljesen letört ez a negatív hír!!
Azért a remény hal meg utoljára!!!

A Kykeet meg majd vontatja a Tarka!!!
Vagy egy IFA!!!
Sziasztok Topiclakók.

Kykee. Hát persze, hogy nem készült rólad kép. Mindig telefonáltál és úgy nehéz.
FŐként várjuk még ivecoslacát is meg bárkit. Laca úgy is ott lakik:D
Látom behalt tőlem a topic , akkor lelépek, hátha megindul utána az élet .
Sziasztok GSR klántagok, és egyebek !

Erősen vérző szívvel tudatom veletek, hogy sajnos egészen szeptemberig nem tudok veletek menni, mert addig teljesen be vannak táblázva a heteim. ( Bár a 15-i és a 22-i gurulásra is be voltam... )
Úgyhogy szegény kykeet másnak kell majd a túrán vontatnia...
Tybee,Badlac!Köszi a képeket! jól sikerültek!föleg igy,hogy alig vagyok rajta!