Ami nem a suzuki magyarországon keresztül jött be a faluba, arra nem lesz garancia...ilyen egyszerű...
Ha magunkból indulunk ki akkor meg lehet oldani ezt is , pl lejelented egy másik gyári számmal.
Tulajdonképpen minden változtatható a túraútvonalon, akár menetközben is. De mi nagyjából ezt a MindenMotor
os útvonalat szeretnénk megcsinálni. Szerintem nagyon szép helyeken megy.
Maci Neked , h jó inkább a hétvége? Többiek?
Hojtjej fényezésügyben konkrét mit szeretnél megcsináltatni?
Igen, természetesen ezt mondják a vevőnek..Csakhogy én még emlékszek pl egy motorx nevű márkafüggetlen kereskedésre, ahol több évig ment a pereskedés a vevők és a kereskedés között. 2 üzletük volt, a fogyasztóvédelem bezáratta mindkettőt, mivel a garanciaháttér nem volt valós. 100.000-el piaci ár alatt adták a motorokat, és sok vevő beugrott ennek. Aztán amikor valami garis ügyet kellett intézni, csak néztek mint hal a szatyorban...
Nem mondom hogy mindegyik ilyen, de ha kicsit elgondolkozol: Ami nincs szerződésben a hivatalos márkával, az hogy fogja neked elintézni a garanciális ügyeidet? Szerinted a Suzuki felelősséget és teljeskörű garanciát vállal egy másodkézen átment motoron? Ne nevettes
KÖCCE!
Ha magunkból indulunk ki akkor meg lehet oldani ezt is , pl lejelented egy másik gyári számmal.
Mizujs a lábaddal?
estét mindenkinek!
os útvonalat szeretnénk megcsinálni. Szerintem nagyon szép helyeken megy.
Maci Neked , h jó inkább a hétvége? Többiek?
Hojtjej fényezésügyben konkrét mit szeretnél megcsináltatni?
Nem mondom hogy mindegyik ilyen, de ha kicsit elgondolkozol: Ami nincs szerződésben a hivatalos márkával, az hogy fogja neked elintézni a garanciális ügyeidet? Szerinted a Suzuki felelősséget és teljeskörű garanciát vállal egy másodkézen átment motoron? Ne nevettes
Amit küldtél mobilszámot, az jó szám?Mert hiába hívom, ki van kapcsolva!