1. oké
2. drágán számolják, ráadásul a simát. Ha magad veszed, jobb gyertyát tudsz bele, olcsóbbért.
3. Hiflofiltro HF138-at vegyél. Gyári szűrő ugyanolyan, csak drágább, itt is tudsz spórolni legalább 500Ft-ot.
4. oké
5. drága volt . Ingyé kéne minden
1. Vigyéé olajat amit a fijjúk javaslanak.
2. Gyertyát adnak, bőven elég bele a szervízes
3. Oil szűrőt szintén adnak belé, jó a szervizes szűrő
4. Légszűrőt most csak kifúúújjjjááákkk
5. nekem így vót 28.314 be.
Én a héten csináltattam meg a 12k-s szervízt, olaj előírás a motorba 10w-40 vagy 10w-50 ha nem hajtod a géped csak normál körülmények között motorozol, akkor a 10w40 bőven jó, de minden féle képpen szintetikus olajat vegyél, a szervízbe beleteszik a fél szintetikust is. Gyertyából NGK-ból az alap : CR9E én ilyet tettem bele. Amin még sokat tudsz sporólni az a légszűrő, nem tudom hol lax (adatlap pls) én BP-i vagyok, nekem ki kellet cserélni mert korom fekete volt. Meg ha már igy benne van a vásárlásba vigyél olajszűrőt is azon is lehet kicsit sporolni.
De ha nincs ismerösöd a szervízben, és te viszel mindent, főleg ha még garis a motorod, nem fognak tárt karokkal várni nem te leszel a kedvenc "vevő"
Sziasztok!Jövőhéten viszem a vasat 12000es szervizre, az olajat és a gyertyát meg akarom venni. Kérdésem milyen típusu olaj és gyertya a nyerő? Előre is köszi
Te hát még a táblákat sem ismered,v inkább az olvasás nem m1!?
Én tévedtem volna el...
De mindenesetre köszönöm,h eljöttetek elém! Jót gurultunk (Miután rátoktaláltam )
Még csak most értünk haza! Nektek sima volt az út?Nem tévedtél el többször?
HI. Ma elmentünk Jani elé Dunaújvárosba. Féltünk, h nem talál haza. Tehát Kerepes - Üllő -
Kiskunlacháza _ Dunaújváros - BP a 6 os úton. Szép az új Duna híd. Iszonyat aszfaltozások és útépítések folynak arrafelé M6 , M8,
Jaaa! 1 Merci 4200 GL automatic igen csak jól gyorsul
Szép fehér GSR
Üdv mindenkinek, és balesetmentes közlekedést!
2. drágán számolják, ráadásul a simát. Ha magad veszed, jobb gyertyát tudsz bele, olcsóbbért.
3. Hiflofiltro HF138-at vegyél. Gyári szűrő ugyanolyan, csak drágább, itt is tudsz spórolni legalább 500Ft-ot.
4. oké
5. drága volt . Ingyé kéne minden
1. Vigyéé olajat amit a fijjúk javaslanak.
2. Gyertyát adnak, bőven elég bele a szervízes
3. Oil szűrőt szintén adnak belé, jó a szervizes szűrő
4. Légszűrőt most csak kifúúújjjjááákkk
5. nekem így vót 28.314 be.
Ja a beszabályzás is benne vót!
Suzuki Amargó Csillaghegy. Burka József
Szabi, abból is a qvajó verzió! Nézz be a Thundercat topicba. Írtam neked mailt... de semmi! lehet rosszat jegyeztem meg? Nah mind1!
Amúgy megjegyzem, most szombaton Velencén tervezünk egy kis összeröffenést, akit érdekel az jelezzen a cat topicba.
Én a héten csináltattam meg a 12k-s szervízt, olaj előírás a motorba 10w-40 vagy 10w-50 ha nem hajtod a géped csak normál körülmények között motorozol, akkor a 10w40 bőven jó, de minden féle képpen szintetikus olajat vegyél, a szervízbe beleteszik a fél szintetikust is. Gyertyából NGK-ból az alap : CR9E én ilyet tettem bele. Amin még sokat tudsz sporólni az a légszűrő, nem tudom hol lax (adatlap pls) én BP-i vagyok, nekem ki kellet cserélni mert korom fekete volt. Meg ha már igy benne van a vásárlásba vigyél olajszűrőt is azon is lehet kicsit sporolni.
De ha nincs ismerösöd a szervízben, és te viszel mindent, főleg ha még garis a motorod, nem fognak tárt karokkal várni nem te leszel a kedvenc "vevő"
Gyertyából iridiumos: 2500/db áron lehet venni pl az apróneten..
Üdv
hlaci
Sikerült találnod valakit?
Te hát még a táblákat sem ismered,v inkább az olvasás nem m1!?
Én tévedtem volna el...
De mindenesetre köszönöm,h eljöttetek elém! Jót gurultunk (Miután rátoktaláltam )
Még csak most értünk haza! Nektek sima volt az út?Nem tévedtél el többször?
Kiskunlacháza _ Dunaújváros - BP a 6 os úton. Szép az új Duna híd. Iszonyat aszfaltozások és útépítések folynak arrafelé M6 , M8,
Jaaa! 1 Merci 4200 GL automatic igen csak jól gyorsul