Nem akarok bele vaúúú,de én először a vízszintet ellenőrizném,mert ha nincs elég víz benne akkor a gomba nem tudja hányfokos a víz ergó nem kepcsol be a venti.... Esetleg levegős a rendszer?
Sziasztok, lenne egy kérdésem most volt 24 ezres szervizem most lett kicserélve a hüttővíz azóta kicsit hajlamos a gép a túlmelegedésre multkor is felment 125 fokig, régen alig haladta meg a százat azonnal vissza is hült. Van sejtése valakinek hogy ezt miért csinálhatya ? Előre is köszönöm a segitséget.
Van egy pár lim-lom és használható dolog GSR-re, meg akarok tőle szabadulni, csak a helyet foglalják.
A lim-lom igynen elvihető: (törött dolgok, fantáziadra van bízva mire használod, én tudom mire kell használni )
A használható dolgokért pénzt kérnék, de megegyezünk:
Van 2 felni, pillangó szelepsor, légszűrőház, gyári kipuff, csövek, tömlők, lengővilla, kábelrendszer, fékrendszerek, stb...
A motortartó állványod eladó? Ha igen, mennyi péz?
Esetleg valaki nem tud törött plexit?
De még inkább várok
Tutis mi az ábra?Vagy még mindig nem publikus?
ha van , engem erdekelne ket hatso labtarto , mert az enyem is torott volt azt barkacs van rajta
esetleg ne agyisten, ocssóéé
A lim-lom igynen elvihető: (törött dolgok, fantáziadra van bízva mire használod, én tudom mire kell használni )
A használható dolgokért pénzt kérnék, de megegyezünk:
Van 2 felni, pillangó szelepsor, légszűrőház, gyári kipuff, csövek, tömlők, lengővilla, kábelrendszer, fékrendszerek, stb...
meg is dicsérte a kipufogómat
most vallja be ki volt az!