Akkor ez a végleges találka helye és időpontja! (én a hosszabb utat javallanám!
A másik dolog a hétvégi túra. 28 as km t akartam írni, elnézést. 1 a lényeg 2/a n kifelé a legelső benzinkútnál
shell találkoznánk. 08:30 ig bezárólag. Ott megbeszélhetnénk, h az 500 km ++ vagy a kb 250 km es rövidebb szakaszt válasszuk. Én és Syrus6 ott leszünk, ha nem esik az eső. Akinek van ideje és kedve az jöjjön vasárnap.
Csak nem készül a tankboritó .... á nemhiszem !
Na mizu? Holnap?
Mi szilason keresztül-mogyoród,.... Gyere Mogyoródra át és ott találkozhatunk!(az autósmozinál?,vagy az aqapark?)
Honnan indulnánk 9-kor?
TUTIS gratulálok az új SUZUKIhoz
Nagyon sok balesetmentes KM-t kívánok a továbbiakban is !
Vasárnapi motorozást most kihagyom, de a következő 7végén KUNMADÁRRA elszeretnék menni
Ti vasárnap merre mentek?Gödöllőn fussunk össze és együtt odamegyünk a találkahelyre!Valamint kicsit később nem tudnánk indulni?Mondjuk 09:00 körül?
biztos?
Papírkutya! Ahol mondtam ott nem vették be a mocit?
De igazából szórakoztatni akartalak
Jó h beteljesedett az álmod! Balestmentes kilcsiket a hátán!
Akkor ez a végleges találka helye és időpontja! (én a hosszabb utat javallanám!
A másik dolog a hétvégi túra. 28 as km t akartam írni, elnézést. 1 a lényeg 2/a n kifelé a legelső benzinkútnál
shell találkoznánk. 08:30 ig bezárólag. Ott megbeszélhetnénk, h az 500 km ++ vagy a kb 250 km es rövidebb szakaszt válasszuk. Én és Syrus6 ott leszünk, ha nem esik az eső. Akinek van ideje és kedve az jöjjön vasárnap.