Szép jó estét! Tutis szép az új gép, ma szemeztem én is velük amíg vártam a szervízben. Tényleg nagyon jól néznek ki, de inkább maradok az egyenes hátú, naked modelleknél...
A lánccsere végre megtörtént, DID X-es lánc, új fogaskerekek, elől eggyel kisebb... hát ez nagyon kellett, harapósabb és rugalmasabb lett érezhetően, mintha sokkal nyomatékosabb lenne. Vettem még egy Castrol láncsprayt és közel 50e volt a vége, 2 óra munkadíjjal.
Holnap lehet, hogy kinézek a Citára, ennyi idő jut csak a motorozásra úgy néz ki a hétvégén.
Mielőtt bárki kérdezné, mostmár elárulom mi váltja fel hőn szeretett motoromat.
A nagy Ő, akire mindig is vágytam!
remélhetőleg 1 hét múlva már tanítom járni a kicsikét
Srácok, ez az utolsó kép a GSR-emről..
Ma volt az utolsó közös utunk. Remélem az új gazdája legalább annyira fog törődni vele amennyire én.. Ő már nem az enyém...
A lánccsere végre megtörtént, DID X-es lánc, új fogaskerekek, elől eggyel kisebb... hát ez nagyon kellett, harapósabb és rugalmasabb lett érezhetően, mintha sokkal nyomatékosabb lenne. Vettem még egy Castrol láncsprayt és közel 50e volt a vége, 2 óra munkadíjjal.
Holnap lehet, hogy kinézek a Citára, ennyi idő jut csak a motorozásra úgy néz ki a hétvégén.
A nagy Ő, akire mindig is vágytam!
remélhetőleg 1 hét múlva már tanítom járni a kicsikét
Ma volt az utolsó közös utunk. Remélem az új gazdája legalább annyira fog törődni vele amennyire én.. Ő már nem az enyém...
De ez használt! Továbbá ráragasztottam carbon fóliát. És nem a leg szebb. Le kell csiszolni és átlakkozni. Egyébként 15.000.- elviheted.