Valaki tudna segíteni, hogy hol tudok én villámgyorsan, egyszerű izzókészlethez hozzájutni GSR-hez és egy CBF 600-hoz? Horvátba megyek holnap és gondoltam a kötelezőt tartozékokat azért csak teljesítem!
Muszáj nekem egy egész készlet vagy meg lehet oldani pár darabbal is?
Miért nem jó?
A kykeenek úgyis beigérted,h meghívhat minket kávéra!
Este nekem + mindenképp le kell mennem a meccsre! Gondoltam összekötnénk a kellemest a hasznossal!
Szia! Hoztam többet is de azok "dobozos "uj motorok voltak. Mivel azokat lehet légi uton szállitani, használtat csak konténerben tudod áthozni. Illetve amiket hoztam azok Szlovákiába mentek a vevőknek mivel ott nincs regadó a motorkerékpárra, és egyszerübb az első forgalombahelyezés is.
amióta 0 tolerancia van, veszélyes
Bár régen azért nem tartottam ennyire a rendőröktől
csak Csepel (reggel) és Soroksár (délután) között járok motorral
Valaki tudna segíteni, hogy hol tudok én villámgyorsan, egyszerű izzókészlethez hozzájutni GSR-hez és egy CBF 600-hoz? Horvátba megyek holnap és gondoltam a kötelezőt tartozékokat azért csak teljesítem!
Muszáj nekem egy egész készlet vagy meg lehet oldani pár darabbal is?
Lánccserénél a fogaskerekek esetében milyen eltérés javasolt a gyári állapottól? Elől kisebb hátul nagyobb vagy fordítva? Köszi!
És Angliában sincsenek elszállva az árak... Anglia
De a lényeg, hogy álmodozni jó!
Ez meg tobb mint 4 napig alku alatt van, meg siman elkelhet a 3x ennyiert is.
A kykeenek úgyis beigérted,h meghívhat minket kávéra!
Este nekem + mindenképp le kell mennem a meccsre! Gondoltam összekötnénk a kellemest a hasznossal!
-Röviden ennyi...
ezt olvasd el, megéri!
én is angliából hoztam be, de az MV mint látom USA
Szerintem macerásabb lesz
csak meg kell keresnem
Motopityu emlitette,h te járatos vagy a témában! http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Kinntről behozni vasat!?
Bár régen azért nem tartottam ennyire a rendőröktől
csak Csepel (reggel) és Soroksár (délután) között járok motorral
Csak vicc vót nem éri + kockáztatni!
Én mondtam neked,h ott nagyon occsó!Körül kéne járni a témát!