Ajánlom az új SuperBike magazint, 600-as sportmotorok vannak benne összehasonlításon!Nekem a Triumph Daytona 675-ös tetszik!Csak nem abban a kékben ami az újságban van!
Okés,köszönöm a segítséged,felhívom!Küldhetsz képeket róla!kuksimano@freemail.hu-ra!Ha már Dányon jártál,benézhettél volna hozzám Isaszegen!Megnéztem volna a gépedet,na majd legközelebb ha errejársz!Amúgy akkor ha Isaszeg felöl jöttél,akkor el is mentél elöttünk,mert a főúton lakom,a dányi úton,vagyis az Ady Endre úton!
Sziasztok
Motorvásárlás előtt állok!
Gondolkodom egy 2002 es 600 gixeren és egy yamaha R6-oson.
Ha van tapasztalatotok, a két motorrol, légyszíves írjátok meg nekem.
Bármi érdekel, nem csak a jó, hanem a rossz is!
előre is köszi
tényleg el is feljetettem mondani, hogy múlthéten hétfőn voltan nálatok ill. Dányon. Láttam is egy szép kék Gixert azt hiszem egy gumis műhely bejáratában.
Na mind1 a lényeg lemaradt az előbb 06303311572 itt érdeklődj kipu ügyben Zsoltinál.
nem. Amit írtam, az a sérülésmentesre vonatkozik. És ne engem utálj, nem én találom ki. Ha nem hiszed el menj be egy kereskedőhöz. Kérdezd meg Yikesst, miért nem adta el a GSR-t amikor vette az újjat. Mert szart se ér, illetve amennyit ér annyiért kár odaadni.
2008-as GSR Yoshimurával, + SHOEI sisakkal 1,750.000 újonnan. Szerinted?
ne legyél már megint hülye, nem én találom ki. Tutisnak 1,2 millát mondtak a fiatalabb motorjára. Ez van. Nem kell eladni, vagy be kell nyelni a bukót.
Ajánlom az új SuperBike magazint, 600-as sportmotorok vannak benne összehasonlításon!Nekem a Triumph Daytona 675-ös tetszik!Csak nem abban a kékben ami az újságban van!