Persze, mert gondolom odarántotta neki rendesen.
Új gumira.... hát persze!
Az új gumit be kell "járatni", koptatni.
Ez az első 150-160 km nagyjából. Ha csak egyenesen mész, akkor értelemszerűen csak a közepéről kopik le a formaleválasztáshoz szülséges szilikonos réteg.
Ha a bejáratási leírásokat rendesen betartod, akkor elvileg nem is mész túl a határon amit a gumi az elején elvisel.
Döntöhetni is csak óvatosan és finoman, mert ugye ott is le kell koptatni a felső réteget a gumról.
A balesetmentességről jutott eszembe: láttam egy videót, a mókus kigurult a szalonból a null kilométeres GSXR-el, és 10 méteren belül elnyakalt. Az új gumira fogták. Tényleg ennyire? Mire érdemes figyelni az első időben?
ÁÁ basszus, nem lesz meg szerdáig, haver szerda reggel utazik ki franciaországba, 3 hétig kint lesz.
Kénytelen vagyok én is most mást venni, majd legközelebb lesz motul. Most Repsol Moto Racing 4T 10W50 veszek.
Sziasztok! Nem tudom megállni, hogy ne osszam meg veletek, tegnap én is beléptem a GSR tulajdonosok táborába! Remélem lesz alkalmunk együtt gurigázni, és egyszer személyesen is megismerhetem ezt a jó kis közösséget! Köszönöm a sok hasznos infót, sokat segített a döntésben. Sajna még kb. 10 nap, mire megkapom, de hát ennyit már igazán kibirok!
Inkább akkor ,mert sokat jár hétközben kűlföldre transferezni és akkor biztos ,hogy otthon van napközben
De még egyeztetek vele,hogy sikeres legyen a küldetés
OK?
Aztán ha fel tudok állni iszom még egyett,ha nem akkor haza megyek! ! !