A kormány nem tartozik a motorhoz?
Ilyen kivételek nincsnek, hogy ezt meg azt leszámítva!
Amúgy megemlítem, hogy a helyzetjelző lámpáknak (piros, fehér) kell lehetőleg a legszélén lennie.
Motornál nem nagyon jön össze....
Hát pedig az eléggé a szélén van,neeeem?Nézd már meg jobban Az irányjelző a motor legszélesebb pontja a kormányt leszámítva
Kötekedjéééé csak, Teeeeeeeee
Mintha azt írtam volna, hogy az irányjelzőknek kell borotyán sárgának lennie.
Te azt mondtad ez borostyán sárga.
Erre kérdeztem, hogy irányjelző? Nem irányjelző, tehát
Az nem a szélességjelző! Jóval kintebb van a széle! Figyelem felhívó jeleggel, mint amolyan aktív fényviszaverő prizmák szerepét töltik be. Kamionokon, azaz x méternél hoszabb járművökön.
A helyzetjelző lámpákat kell elhelyezni lehetőleg a legszélén vagy x cm-re a szélétől! A kiegészítő, szélességjelzők is előre fehér, hátra piros fényt bocsájthatnak ki.
Ilyen kivételek nincsnek, hogy ezt meg azt leszámítva!
Amúgy megemlítem, hogy a helyzetjelző lámpáknak (piros, fehér) kell lehetőleg a legszélén lennie.
Motornál nem nagyon jön össze....
Elöbb írtam le min te,teeeeeee
Kötekedjéééé csak, Teeeeeeeee
Te azt mondtad ez borostyán sárga.
Erre kérdeztem, hogy irányjelző? Nem irányjelző, tehát
nem baj ez akkor is az és x cm re van a legszélétől pum tum
A helyzetjelző lámpákat kell elhelyezni lehetőleg a legszélén vagy x cm-re a szélétől! A kiegészítő, szélességjelzők is előre fehér, hátra piros fényt bocsájthatnak ki.
Előre csak fehér fénykibocsátás a megengedett, hátra piros és az irányjelzőké borostyánsárga!
Ha kell és erre jársz hamar beszereli a srác!Addig mi kávézunk,ok?
+ az almádi zsandároknak is biztos tetszeni fog, legalább szemból is megismernek ( még a süketek is )