ÓÓÓÓÓÓÓÓ! most hivtak,hogy már elfogyott a 6578219801est,amit oda akartam neked adni ingyen!
De ne szomorkodj,mert ők neked vigasztalásul hoztak nokia 8800ást,potom 349.000.-huf-ért!
holnapra kiküldték a FIAThoz,utánvétellel!
MIIIII? már motorozol Rece apó? akkor motorozz erre és az anyósomat szigeteld meg!már mint a házát!
Mondtam neki,hogy milyen fain srác vagy és milyen keményen dolgozol!és bármit bevállalsz! erre Ő,-oooh igen,és mikor jön mert már elkelne egy kis karbantartás!
KOVIK!
egy élet is kevés lesz hozzá,mert kisértelek majdan tovább ezzel mindenhol! szivesen vendéglátoskodtam,na!!!!nem várok vissza semmit a leirtakon kivül!
Volt az is,de idő nem volt ez álltal ember sem a strandon, meg bevétel sem!
Árlap
-hosszúcombú szőke 1 órára 9.000.-huf
-üditők egységesen 85.-huf/dl
-kaja,svédasztal,saláták,egységesen 550.-huf
ennél jobb árakat nem lehetett kitalálni,és még se ment!mert nem volt nyár!
Ja és esténként volt :"pörgös zene,coctailok"!
Északi-part legjobb B***je volt!
Kykee!
Szinte biztos voltam benne hogy a tegnapi fizetésedet 1életen keresztül halljuk!
De sajna pang a bank!
De hambira összekaparjuk neked,mert gavallér voltál tegnap.
Mikor lessz nekem olcsó-jó-szép-sokattudó telefonom?????
Tavaly nem sokat jártam arrafelé, ezért is hasalhattál a B.....ével! Három olyan manusz, mint én, eltart egy ilyen ööööö tudodmit!
Miért nem krimót nyitottál? Egy két nagy mell, rövid szoknya (persze nem rajtad) szolid árak, és dől a nép!
Szaszkovicskájá,Laca da Yoshio!
Mizujs öregem!jó volt látni a képeken a rusnya POFÁDAT! jöttök a hétvégén Stevvel?akkor készülök valami jó kajáldával,ahol majd meghivhattok enni-inni!aztán tankolsz nekem és már mehetünk is a bankba ráutalni nekem egy kedves baráti összeget a számlámra!mi itt ezt csináljuk hobbyként most én vagyok a soronkövetkező aki ezeket kapja és TE Lacám aki adja!
Igaz tarka!
Nehogy ideküldd,mert a hajukra kenem!