Szasz kykee!!!!
Infolány nagyon volt rendesen! Felszívott telifónon és mondta szóban micsinájak!
Köszönöm meg a intézményeskedést! Mosse skerrel jártam,már hagyjukis a fenéba,délután annál a helynél mi találkozunk ahol beszélve van meg! 17:15 körül a barátok megyek és én is. Ha gondolkodod akkor ememess ügyben váltunk szót azér,bár mostmá működne is nemérdekel.
A bammburger volt frankó tegnapi ess te. Kár volt hogy eljöttél nem!
Na akkor utándél taláccunk.
Vétel,kikapcs.
Semmi különös, csak mondd meg nekik, hogy ma este munka után indulok. A cuccom már össze van pakolva, csak nem tudom, hogy hova menjek Ja, és tarka, a csempézés nincs elfelejtve
Szevasz Husky!
Nem hiszem, hogy van jobb 600-as naked a piacon!
Egy jó tanács, ha olyan motort keresel ami alúlról húz akkor vegyél 1200-es Banditot, az már 3000-től kiszakítja a karod! A 600-as gépek nagyon felül kezdenek el igazán húzni. Mellesleg a 600 nakedek között a GSR-nek a legnagyobb a nyomatéka!
Néhány szakavatott vélemény a GSR-ről!
"Eddig annyi derült ki a néhány esetben beszúrt kigyorsítás során, hogy a hatezerig szépen, bársonyosan lépegető motor nyolcezertől átváltozik, előjön belőle - a reklámanyagokon is hangsúlyozott - láncos kutya, és úgy nekiiramodik, mintha csúzliból lőtték volna ki. A fenti kórkép meglehetősen egyértelmű: a GSR menthetetlenül skizofrén, alul egy kellemes barátságos városi cirkáló, 8000 ezer felé pörgetve és tartva pedig őrült ámokfutásra alkalmas szerkezet."
...hello gsr 600 tulajdonosok...és a többiek.....
nem nagyon olvasgattam vissza.......bisztos rongáltak már titeket ilyen zseniális kérdéssel hogy mien a szerkezet.....???...bocs hogy én is ezt teszem....de megköszönném.....érdekel a dolog mert ki kell gurulnom az utcára....mert az erdő egyre kritikusabb.....és ez a motor is a listán van......amit lehet még nem tudom de mindenesetre érdekel......tapasztalatokra lennék kiváncsi.....mien egyáltalán.......szélvédetség......futóműve......űlés..kényel em.....Fék....kormány....preaktikusság.....mien vele turázni........menyire és mennyit megy........hogy huzz ...aluról is tól???.....a hangja az jó...azt hallotam.....(mondjuk a hátsó dob kialakításától nem vagyok elragattatva)....és az a 183kg amit nyom......az mennyire érezhető......elég filigrán???...
Ez jó. Lesz benne nagyon szar; veserázós szakasz (Sümeg-Tapolca), de a többi az jó :) Főleg a Tapolca-Veszprém. Azt ügyesben 21-22 perc alatt is meg lehet csinálni (figyelve a rendőrökre :D )
De: húzni akarjátok, vagy csak lájtos karika? (úgy öltözünk)
Csendes megfigyelőbe???????? megfigyelést még megértem,de te meg a csendes az két különálló fogalom!most te kaptál napszúrást a kocsin,vagy valami vicc ez?vagy csak simán rosszkedvü vagy? kezdesz aggasztani!
Infolány nagyon volt rendesen! Felszívott telifónon és mondta szóban micsinájak!
Köszönöm meg a intézményeskedést! Mosse skerrel jártam,már hagyjukis a fenéba,délután annál a helynél mi találkozunk ahol beszélve van meg! 17:15 körül a barátok megyek és én is. Ha gondolkodod akkor ememess ügyben váltunk szót azér,bár mostmá működne is nemérdekel.
A bammburger volt frankó tegnapi ess te. Kár volt hogy eljöttél nem!
Na akkor utándél taláccunk.
Vétel,kikapcs.