Hülye egy meccs.....
Most jönnek a tizenegyesek......
Zidane sokat veszített a megítéléséből.....
Az olaszok tíz percet fociztak (az egyenlítésig), amúgy csak ölték a játékot......
Így már nem tudom, kinek drukkoljak a szétlövésnél.....
Hülye egy meccs.....
Én biztos induló vagyok csak még a létszámot nem tudom.
Amint pontos lesz, értesítelek.
Ja és a cikk nem az én érdemem, én csak egy GSR-est akartam elhívni a túrára.
Tehetek én arról, hogy pont tesztlőkbe botlottam?
A többit már te intézted.
Én is hazaértem, de én kikerültem az esőt csak pár csepp jutott belőle. Hát igen Lacát nehéz követni, a háromjegyű szám néha 2-sel kezdődött hogy utolérjem, de még maradt kedvem egy kis városi motorozáshoz is.
Én is hazaérkeztem Kunmadarasról. Hazafelé a 405/4 kereszteződéstől Dabas végéig akkora esőt fogtam ki, hogy a személyautók sorba álltak félre az út mellé......semmit nem lehetett látni, én is 60-nal jöttem........utána Bugyitól hazáig semmi......
A rendezvény nagyon jó volt! Én is mindjárt rakok fel képeket, csak a VB-döntő mellett ez nehéz.....
Köszönet Tybee barátomnak, fiának és Badlacnak, felejthetetlen nap volt! Csak lehetett volna több Klántag is! Visszafele Szolnoktól nagyon megtaláltuk a közös tempót, ugye Laci? Nem sokan előztek meg......számszerint nulla......
Megérkeztünk Kunmadárról! Nagyon jó időt fogtunk ki és hihetetlen élményekben volt részünk, fantasztikus volt a műsor! A képeket nemsokára feltöltöm. Köszönet Lacának és Badlac-nak hogy eljöttek, remélem nem áztak meg hazafelé. Sajnálom hogy nem jöttünk össze többen, nagy sikere volt a GSR-nek!
Steve! Mi is megyünk a fiammal, ez 2fő, 1 motor. Még egy helyi GSR-es igérte hogy jön.
Rece! egyetlen egy FZ6N-et láttunk de még nem az idei fejlesztés volt, mivel még nem fekete volt a blokkja! (ennyire futotta 2006-ban a Yamahának )
Bár a mutatott játék a világ legjobbja-e.......akkor nagy baj van!
De az eredmény a lényeg!