Erre nem tudnék érdemben reflektálni!de ha már pisztolyszegezett tarkós krédés,és kötelező válaszólnom akkor olasz-francia a döntös!
Sárkánytűzre sárkányfüvet!Jól betépünk és már nincs is miért csipkedjen!ha meg megcsip akkor Aloe Vera First!ha nem hadonászunk,nem csip!
Rosszul jársz, hamar megcsíp a fullánkja! Megéget a sárkánytűz.....
A VB kezdete előtt a brazilokkal és az angolokkal szimpatizáltam, de sajnos gyenge volt mindkét csapat. A franciák szerintem mégegyszer nem tudnak úgy játszani, mint tették szombaton, szerintem olasz-portugál döntő lesz, nagy foci olasz győzelemmel.
Én tiszteletben tartom a Franciák iránti lelkesedésed,drukkolásod!az a csapat sem rossz!de én Argentina,Brazilia csapatokat kamázom!Amúgy a focit nem szeretem,csak is a vébé miatt néztem,mert amúógy unalmas!nem látni évközben ilyen szintű labdajátékot!marad a motoGP!
Alig várod???????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????
Ez egy hülyén értelmezett és megszokott mondat, vagy tényleg nem várod és ideges vagy hogy minek kellett neked ilyen!most is azon töprengsz,hogy oda adod a BARÁTODNAK,DON KYKEEnek!
A meccs valóban jó volt, bár nekem már majdnem gyufaszállal kellett kitámasztanom a felső szemhéjam..... Na nem az unalom, hanem a fáradtság miatt!
Ma érdeklődtem, megérkezett a yoshimura. Jövő hét hétfőn délután háromra van időpont a szervízben, már alig várom...
Ha megtalálsz persze! Nyílvános helyen én sem adom ki a nevem! De a fénykép alapján úgyis megismersz... hát persze, hogy a gyönyörűséges GSR is rajta van!
hidi, csak eszembe jutott a dokival folytatott társalgásod a klubéletről, meg lehet, hogy ismersz néhány dokit, akiket én is.
tsá kykee májsztró,
elírtad a témát, rá kattan mint rece a fűre
Rá se ránts Abdul tesó!
Csak irigykednek!Mert ugyebár,nem mindenki kap IWIWes meghivot!akkor megjelöljelek GSRtárs?
Majd küldök a Recének egy IWIWes meghivót és ugy rá fog kattani,mint Pistike a füre!
Szép és jó napot kivánok mindenkinek!
Panizzi,szerintem igen jó meccset láthattunk!a vébé eddigi leglátványossabb mecssét!
Jobbak,pontosabbak és erösebbek voltak a macskazabálók! Szerintem!
Nálunk ilyen a kézmosó:
Suttyomban lefotóztad a pálmafás nyaralóm előtt álló verdámat? Te!!! Te paparazzo lovag!
Sárkánytűzre sárkányfüvet!Jól betépünk és már nincs is miért csipkedjen!ha meg megcsip akkor Aloe Vera First!ha nem hadonászunk,nem csip!
A VB kezdete előtt a brazilokkal és az angolokkal szimpatizáltam, de sajnos gyenge volt mindkét csapat. A franciák szerintem mégegyszer nem tudnak úgy játszani, mint tették szombaton, szerintem olasz-portugál döntő lesz, nagy foci olasz győzelemmel.
Ez egy hülyén értelmezett és megszokott mondat, vagy tényleg nem várod és ideges vagy hogy minek kellett neked ilyen!most is azon töprengsz,hogy oda adod a BARÁTODNAK,DON KYKEEnek!
igazából senkinek sem
viszont a franciáknak az utóbbi napokban mutatott játéka elég pozitív
Komolyan kezdtem megkedvelni az OLASZ-O.K. labdajátékát!Te nem a Dojcséknak drukkoltál?
Nálunk is van lovaglás:
A meccs valóban jó volt, bár nekem már majdnem gyufaszállal kellett kitámasztanom a felső szemhéjam..... Na nem az unalom, hanem a fáradtság miatt!
Ma érdeklődtem, megérkezett a yoshimura. Jövő hét hétfőn délután háromra van időpont a szervízben, már alig várom...
Deutschland (über alles) tegnap alaposan mellétrafált a végén...pedig már majdnem nekik szurkoltam
remélem, hogy ma este mégjobb derbit láthatunk
tsá kykee májsztró,
elírtad a témát, rá kattan mint rece a fűre
Csak irigykednek!Mert ugyebár,nem mindenki kap IWIWes meghivot!akkor megjelöljelek GSRtárs?
Majd küldök a Recének egy IWIWes meghivót és ugy rá fog kattani,mint Pistike a füre!
Panizzi,szerintem igen jó meccset láthattunk!a vébé eddigi leglátványossabb mecssét!
Jobbak,pontosabbak és erösebbek voltak a macskazabálók! Szerintem!