Szia Rece!
nem semmi a betüszámitásod!akkor az is jó,hogy "CSŐR" és egyet elveszek a végéből,az ékezetet megnyirbálom,az első 2 betüt megduplázva az elején hagyom és a végére is teszem!mit kapsz?az is hmmm!
őőőőőő!Hmmm !lustaság? sok kőkemény meló!rengeteg service,eladás!
Ja,ezúton szeretném megkérni,hogy akinek van eladó mobilja az irja ide hogy milyen mennyi idős és mi az ára!telefont kell vennem,mert a 62ből maradt 12db!nincs kinálat és kereslet lenne!rossztól és régitől kiméljetek!azt hozznak itt is eleget,de azt vegye meg a reptéri kutya!ez most komoly!köszi
jó reggelt,
ezt ma reggel kaptam
Tudtátok, hogyha a "mama" szó betűi közül egyet elvesztek, hármat meg megváltoztattok, akkor azt kapjátok, hogy: "sör" csodálatos, nem?
Panizzi, ez te lennél, vagy csak mókázol itt a GSR-es csapattal?
Badlac ügyes volt és megtalált az iwiw-en , Kykee, mi ez a lustaság?
Múlt szombaton részt vettem a Citadellás megmozduláson, hát nem el kezdett esni a végére???? De legalább egy GSR is felkerült a Citás fotósorozat közé!
Elől valóbban Yamaha felirat van, de a vázon lévő cimkén MBK France felirat van. Annyi köze van Japánhoz, mint nekem az úrhajózáshoz.
A mi GSR-jeink legalább Japánban készültek!!!
Azért természetesen Gratula a fiadnak,Tybee!remélem minden O.K nálatok és talizunk szombaton!üdv Kykee Jó széles utat nektek!.......és minden motorosnak!
Ezt a Yamahát egy lomtalanitás alkalmával fotóztam le!kérdem az ott állót,hogy elvihetem e mert egy barátomnak(RECE)nagyon kell!
-Jaaa!nagyon kell?!akkor hetvenezer!
Mondtam is neki hogy:-Te is,meg ez a lom is rosszúl van összerakva!
ilyen gyártmányt én is azzzzzonnallll kivágnék a portámról!
Léptem én is!késöbb beugrom,megnézem,hogy mennyire nem gyarapodik a topic!Régebben 8-10 oldalt kellett átolvasni 1 nap alatt! lassan visszaelőz az FZ-s topic! jól irtam RECE? üdv mindenkinek Don kykee
Sziasztok!!
VörösJózsi, sajna még nem tudtam eladni. Olyan ez a nő, mint valami rossz babetta, amitől nem lehet megszabadulni
Kyke, inkább motorral mennék, a kocsit annyira nem szeretem
Jók legyetek, majd később még benézek! puszi
nem semmi a betüszámitásod!akkor az is jó,hogy "CSŐR" és egyet elveszek a végéből,az ékezetet megnyirbálom,az első 2 betüt megduplázva az elején hagyom és a végére is teszem!mit kapsz?az is hmmm!
Ja,ezúton szeretném megkérni,hogy akinek van eladó mobilja az irja ide hogy milyen mennyi idős és mi az ára!telefont kell vennem,mert a 62ből maradt 12db!nincs kinálat és kereslet lenne!rossztól és régitől kiméljetek!azt hozznak itt is eleget,de azt vegye meg a reptéri kutya!ez most komoly!köszi
ezt ma reggel kaptam
Tudtátok, hogyha a "mama" szó betűi közül egyet elvesztek, hármat meg megváltoztattok, akkor azt kapjátok, hogy: "sör" csodálatos, nem?
Badlac ügyes volt és megtalált az iwiw-en , Kykee, mi ez a lustaság?
Múlt szombaton részt vettem a Citadellás megmozduláson, hát nem el kezdett esni a végére???? De legalább egy GSR is felkerült a Citás fotósorozat közé!
franciák a döntőben
Gratulálok a fiadnak csak aztán vigyázz, nehogy neked maradjon a kisebbik moci.
Elől valóbban Yamaha felirat van, de a vázon lévő cimkén MBK France felirat van. Annyi köze van Japánhoz, mint nekem az úrhajózáshoz.
A mi GSR-jeink legalább Japánban készültek!!!
Egész jól megférnek egymás mellett!
Nemsokára itt a szombat, minden oké, 9kor CORA - Szolnok. Mattfekete GSR létszám egyel szaporodott. Lehet hogy Ő is jön majd Szombaton.
léderer már megint
FZ : 2005. május 5. óta, hozzászólás /per nap: 4.96-os átlag
GSR: 2005. október 14. óta, átlag 13.32
-Jaaa!nagyon kell?!akkor hetvenezer!
Mondtam is neki hogy:-Te is,meg ez a lom is rosszúl van összerakva!
ilyen gyártmányt én is azzzzzonnallll kivágnék a portámról!
akkor ez esetben ajánlok neked egy MOTORT!ime a kép róla!mehetünk picim?
VörösJózsi, sajna még nem tudtam eladni. Olyan ez a nő, mint valami rossz babetta, amitől nem lehet megszabadulni
Kyke, inkább motorral mennék, a kocsit annyira nem szeretem
Jók legyetek, majd később még benézek! puszi