ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ, izzzééééé....
Kíváncsi vagyok már a vidire, mert vannak "baljós árnyak", amik miatt nem vagyok biztos abban, hogy minden kristálytisztán megmaradt a szivacsos agyvelőmben...
Maciesze néha-néha ölég kába szok lenni!
Szijja mindenki !
Végre ideverekedtem magam a géphez... Eszem megáll, hogy lassan csak a melóból tudok rendesen netezni .
Nagyon jó kis buli volt ez, köszönet érte , örülök, hogy megismerhettelek titeket .
Nem értem, miért kérdezgetitek olyan sűrűn, hogy megyek-e még veletek motorozni/bulizi .. ?
Nah, mindjárt nézem a képeket...bár pl. Erik műveit valamiért kicsit félek viszont látni ...
Imádok mindenkit! Köszönök mindent!
A lazítás tényleg kell, csak most egy kicsikét összetorlódtak a dolgok !
Tudjátok, hogy alapvetően nem ilyen vagyok, bocs mindenkitől, ha megbántottam valakit, nem nektek szolt!
Tényleg szeretlek benneteket!
Az hogy szivacs vagy már tudom,
de hogy hozzád képest Jhon Travolta a Szombat esti lázban, csak egy gyenge amatőr? Hát ledöbbentem.....
És még azt hittem én vagyok a táncparkett ördöge is:-)
esSO vidijét (ami alapműnek megfelel, de majd okítom ugyis) már konvertálom.....
1:1-be felnyomom....mert most nagyon nem vagyok ahoz fitt hogy összeszerkeszem a sajátommal....mert az a 2x30 perc legalább egy 2-3 órás művelet.......
Na akkor!
Először is: BUÉK Mindenkinek!
Másodszor: köszönet - szintén - mindenkinek, de főleg a mi 2 házigazdáscsaládunknak!
Három: Kucsi! Sajna a dobozt nem tudtam jól megfigyelni, ezért azt még a későbbiekben meg kell ejteni.
Négy: Nem nagyon értlek benneteket! Van egy homályos fotosopos képetek, amit rám akartok tukmálni? Miért? (de má lohad )
Maci hazaevickélt... nehezített volt a pálya, mert errefelé van vagy 25 centi friss hó. Hókotró csak a 6-oson járt, az 51-es végig havas volt. Kalocsán -11 fok. És Solttól akkora köd, hogy 20 m-t lehetett látni... azt hittem megőrülök. Nem voltam túlzottan fitt! Iccccipicit elfáradtam tennap!
Akinek még nem tettem meg, annak sikeres, boldog Új Esztendőt kívánok!
Köszi mindenkinek ezt a jóóóó kis bulájt, de legeslegjobban a házigazdáknak , hogy beengedtek minket a házba! Erikéknek a szállást. Aztán köszi Nyuszinak a sok sok szép ajit, főleg a matricákat, mennek is majd a bukómra! Aztán Teddynek a maci-showt. Frenetikus voltál, Drága, remélem egyben hazaértél!? Cicccc, remélem találkozunk még, mert nem ábrándultál ki a bandából, ugye? ( legközelebb figyelünk a fényképarcunkra...) Ez tényleg egy csodacsapat! Imádlak Titeket!
Azthiszem, hogy a bulin megjelentekkel illően elbúcsúztattuk az Óévet, és beköszöntünk az újnak.
Ha igazak a népi mondások, akkor nekünk nagyon vidám évünk lesz a 2008.
Ismételtem bebizonyosodott, hogy a laza motoros gurulásokból kiindulva eljuthatunk a barátságok kialakulásához. És ez kell!
Szia esSO! Láttad a dobozomat? (ha nem majd legközelebb megmutatom)
Rejtett mátrixos képességeidet pedig oktathatnád nekünk is. Hátha ezzel mindig sikerül majd a vak autósok elöl elhajolni. (motorral együtt persze)
Hápi!
Néha kell a lazítás.Jót tesz.
Az összes hölgyemény nagyon csinos volt, ezzel is emelték az est fényét.
Na....első fázis kész:-)))) vagyis az álló képek beforgatása, mert sajnos azt még nem találták ki hogyan lehetne megoldani, hogy automatikusan ugy mentse, és ne kelljen az összes (Teddy, Nano, Kucsi, Dzsoki, Erik) 353db fényképnek a 40%-át egyenként átforgatni:-)
2-es fázis.....albumozás......folyamatban
3-as......webre feltöltés.......
Szóval kb 18-19 órára igérem:-))))
Addig egy kis mazsola............
Nyuszika!
OK...ha fent lesz szólj....hiszen a 2007/5-ös DVD ezzel lesz lezárva...........
szóval ne félj
Félni csak a gonosz emberktől kell....No meg az Ördögtől:-)