Kormánytartó konzol: látom a te mocid csutkakormányos és ez esetben a felső kormány/telőtartót azaz kiflit ki kéne cserélni (streetfighteresiteni) az viszont nem tul olcsó dolog. Vigasztaljon hogy a tieden viszont lehet állitani a telokon az ujabbakon már nem.
Részemről bármikor....és nyogodt szívvel mondhatom, hogy itt bárkitől számíthatsz erre..........
sajnos a taglista megváltozott.......
csak azok kerülnek fel akik legalább 1 guruláson, túrán, kaján...akármin megjelentek.
Ezt azért vezettem be, mert nem érzem magam reklámtáblának, és a többieket se nézze senki annak, és sajnos 20-80% volt már az arány abban hogy ki jár el, és ki csak "mutogatja magát"......
Az esélye megvan mindenkinek - és ha Esély Petya eltud jönni Debrecenből, esSO az északi sarkkörről, BViktor Miskolcról......akkor adja magát hogy NINCS LEHETETTLEN.
hát nagyon köszönöm nektek ezt a segitséget, mindenképpen élni fogok vele, olyannyira, hogy már szóltam is soginak, hogy járjon utána szegeden. Esetleg ha még azt megtudnátok mondani, hogy egy kormánytartó konzol mi pénz lehet? Ami az újabb gseken van! A regisztráció is tervben volt, de úgy gonoltam az "új" összerakott gs képet rakom fel. De okvetlen regisztrálni fogok az oldalra, és egy túra is tervben volt VELETEK:):) Sok mindent letöltöttem már onnan, és sokat is segitett az oldal és tetszik az új arculata is! Na de nem nyálaskodom:P Haverom is nemrég vett gst, szóval ő lesz a másik szabadkai, határon túli aki regisztrálni fog az oldalon. még1szer kössz mindent, remélem máskor is számithatok a bizalmatokra!?
Töltsd fel az adatlapodat! Határon túli GS Fanunk még nem nagyon van... ;) Ha Baján jár a csapat, szívesen látunk... ez elérhető távolságban lehet neked is. Legyé" "normális" és nyitva az ajtónk!
Nos, az ülészár újonnan, a márkakereskedésben 8000 Ft körül van, de inkább fölötte. Szegeden van Suzuki érdemes lenne mekérdezni őket is. Hátha jobb boltot tudsz csinálni. A posta kb. 500-800 Ft lehet egy zár esetén.
igen a lakihegyi bontóba már irtam, és folyamatban van a többi is, csak gondoltam ide is beirok, hátha valaki többet tud. minden esetre az a legnagyobb gondom, hogy nem MO-i vok, igy egy kis akadályba ütközök. sajnos nem tudom az árakat ezért próbálok minél több infót begyűjteni, mert nem tudom, hogy egy ülészár olcsóbb lehet-e mint 5000Ft.+posta, amit megint csak nem tudom mennyibe kerülhet. Mivel szegeden élnek rokonaim a posta odáig vinné az alkatrészt! azért köszi a válaszodat!
Azért maj az álmosodó kobakokról kűűűgyetek képet!
Tanítsd meg esSO-t "linkelni"... és az ftp is szűz talaj még neki. Persze csak a welcomedrinkek után!
olyanok segitéségét kérem, akik gs alkatrészeket tudnának nekem beszerezni. Gondolok itt ülészárra, kormánytartó konzolra stb. válaszotokat előre is köszönöm
Én is rettenetesen unom már. Azt viszont megállapítottam, hogy motoron még Mikulás tájékán sem fáztam, de azóta is rendszeresen megfagyok, mire gyalog beérek dolgozni ...
Nálunk pont fordítva volt, amikor megvettem év elején a GS-t. Apu vitte haza, mert még nem volt jogsim, aztán alig akart leszállni róla . Amíg nem szereztem meg a jogsit, folyton azzal ment mindenhova . De aztán meglett a jogsi ... Úgyhogy apunak maradt a Honda .
sajnos a taglista megváltozott.......
csak azok kerülnek fel akik legalább 1 guruláson, túrán, kaján...akármin megjelentek.
Ezt azért vezettem be, mert nem érzem magam reklámtáblának, és a többieket se nézze senki annak, és sajnos 20-80% volt már az arány abban hogy ki jár el, és ki csak "mutogatja magát"......
Az esélye megvan mindenkinek - és ha Esély Petya eltud jönni Debrecenből, esSO az északi sarkkörről, BViktor Miskolcról......akkor adja magát hogy NINCS LEHETETTLEN.
Így viszont érdemes a kereskedésben megvenni a srácnak... kétség nem fér hozzá.
1700ft az utánvétel........vagyis ennyi volt, de ugye jan.1.től minden drágább
a www.suzuminn.hu -n is érdeklődhetsz
Tanítsd meg esSO-t "linkelni"... és az ftp is szűz talaj még neki. Persze csak a welcomedrinkek után!
Bontóban lesz érdemes körülnézned.
Ezekről jót hallottam, de még nincs tapasztalatom:
Lakihegy
Budapest
Sőőőőőt, üdvözlégy Motoros Népek!
olyanok segitéségét kérem, akik gs alkatrészeket tudnának nekem beszerezni. Gondolok itt ülészárra, kormánytartó konzolra stb. válaszotokat előre is köszönöm
Nálunk pont fordítva volt, amikor megvettem év elején a GS-t. Apu vitte haza, mert még nem volt jogsim, aztán alig akart leszállni róla . Amíg nem szereztem meg a jogsit, folyton azzal ment mindenhova . De aztán meglett a jogsi ... Úgyhogy apunak maradt a Honda .