Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nem, február 28.-ig kell a rendőrségnek lezárnia az ügyet. Addig a biztosító pause.
Igen, újat szeretnék!
Fizetett már valamit a biztosító?
Banditból újat akarsz?
Muszály mert a Fiam rátette a kezét a GS-re!
Szép darab!Te is átpártolsz más mocira?
Hűűűűűűű, szépséges!
A mi házunkban mostanában nagyon furcsa dolgok történnek macskánk meg sajnos nincs...azaz se kutyánk,se macskánk...
Itt az álmom!
Segitsetek keresni belőle akciós helyet!
Nem volt nehéz becsukni azt a laptoptáskát egy + fényképezőgéppel?
Ezzel az erővel a macskát is belezárhattátok volna!

Az a helyzet, hogy 3 éve még az voltam . Illetve most is az vagyok, csak följebb sétáltam a szamárlétrán és az újságírók munkáit javítom .
Ez persze nem tart vissza attól, hogy írjak, csak emellett nem sok időm van rá. Amúgy a kulturális rovatnál voltam anno. Szóval nem belpolitika vagy ilyesmi, attól begolyóztam volna .
Akkor lehet hogy egyszer ujságíró leszel?
Csak úgy érdeklődtem... Az jó,én is imádom a munkáimat
Ahha . Mondhatni mázlista vagyok ebből a szempontból ... Miért?
Én a szennyestartóból gazdagszom meg...már annyi euróm van onnan a nyárra hogy nem is kell váltanom!Kivételesen nem ott volt,hanem a laptoptáskában.Most nézem milyen képek vannak rajta
Amugy énis kivedtem az akkut a GS500F-ből.
Már nem ugy forgatótt ahogy annak kellet vólna, ezért picit nehezebben is indult.
Most ment Kb:30 percet, de igyis hideg volt neki(-5fok).
Most tőltőm egy picit de mingyárt le is veszem a tőltőről,Kb:1óra30perce van rajta és pezseg és Max-ot jelez a tőltő.
Csak nem a szennyestartóban volt?
Mi ott mindíg hatalmas értékeket találunk!
Szereted a munkádat?
Előkerült az elveszettnek hitt fényképezőnk!Hurrá!Már mindenhol kerestük,de nem találtunk rá!Erre ma pakolásztam és előkerült!Azt hittük hogy az Uram kint hagyta ahol dolgozik!
Nagyon édi vagy!
Jó kis móka volt.Nagyon élveztem.Még jó hogy nem látták mások,mit bénáztam! azért csúszik az aszfalt elég rendesen.Most inkább visszatérek a fakanál mellé,készül az ebéd.
Olvasószerkesztenek . Vagyis újságot olvasnak és javítják a cikkeket, hogy holnap reggel az emberek el tudják olvasni nyomtatásban .
GS-GSF-GSXR
Hát persze hogy lefulladt, azért egy icipicivel tögg gázt kell neki adni indulásnál mint a Busánál!
De legalább nem fordul ki alólad azonnal!
Én is. Bár csak az udvarban. 1-6-ig és vissza.
Kőzépsztender nagy segítség vólt benne.

Akkunak a 13 fok elegendő, spájzban ugyanis annyi van.
A cicusok mit dolgoznak?