Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi!

Blue! Csütörtökön tudom feltolni a képeket ftp-re. egész jók lettek, de nagyon kíváncsi vagyok a többire!
Az ESso nem elesett, csak így szokott leülni!
Jóvanna!
A dolgozó népet szolgálom!
Még hogy esSO-t Én boritottam fel?
Boldog Új Évet minden motorosnak!
Mert én nem voltam ott
Öcsém:-))

Ne feledd - Én is letoltam azóta egy műszakot......csigavér:-))))
Hát ja:-)

Itt is szeretném kifejezném MÉLY hódolatomat a házigazdáknak, hogy elviseltek ennyi kis báránykát és ennyire jó év véget szereztek a 2007-es KEMÉNY MAGNAK:-)

Meghajlok nagyságuk előtt:-)
Húzzál bele!
Hamarosan:-)))

Már itthon vagyok és a birtokomban van az összes képi és hang állomány:-))))
Nekiesek a szerkesztésnek:-))))))
Hazaértünk épségben!
Király volt a buli! Külön köszönet mégegyszer a házigazdáknak!

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Zsuzsi és dzsoki
Köszi a bókokat főni!
KÉPEKET AKAROK!
Főnit zabálták a csajok! Na ezért egy kicsit engem is!
Naon BOLGOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK, aki már jól van, aki még csak most kerül ágyba, vagy aki még úton van hazafelé.

Szeretembanda!
az már nem is olyan rossz...fél nyár
Nekem is 5000km lett 2007-ben, július közepétől számítva. Akkor kaptam meg a jogsit. Idén többet fogok gurulni az biztos.
Én csak szerettem volna ennyit motorozni.3 műtét után azért sikerült összehoznom 5000 km-t!Na de majd jövő ilyenkor kérdezzetek meg a km.-ekről!
KM?

Sajnos engem keményen érintett a kormánybeavatkozás.......és mivel mindenért ezt a szemét bagázst se baszogathatom - így marad a sárkány:-)
Szóval az se feküdt pozitiv írányba hogy januárba elment vissza olgozni - igy ugye már Én is babaysziterkedem.........

Ennek eredménye:
Gs500 - KEREK 12.000km
Banditosz - 1420km
Robi - 976km
------------------------------------
szumma: 14396km a 2007-es teljesítményem.........ami sajnos a majdnem fele a 2006-osnak
Szeva Hápika!

No megvolt a kútfejes állítás?
Nekem még van 20 perc a műszakból és végre megyek HAZA!
Oszt kezdhetem a lapátolást, mert ha annyi hó eset, mint itt bent a cégnél akkor szopok:-))))

JA!
A szexualitásról jutt eszembe!
Az asszonykád kezd el rejtegeni, mert kiba...ottul irigy vagyok:-)))
Tesokám!
Láttam már a kedves nejed párszor, de tegnap az alkohol ellenére is vitte a pálmát:-)))), csak kár hogy olyan kis hallgatagok voltatok:-)))))) És hagytátok, hogy Kucsival ketten küzdjük le az összes csajt:-)))))
(nem félre érteni! Ezt fogad öszinte bókomnak! Bombasztikusan kedves és LÁÁÁÁÁTVÁNYOS a nőcike:-))
Gratula és B.U.É.K.!
Nekem 26.500km sikerült Annál boldogabb a motoros,minél többet gurul

Üdv majdnem féllityisek
24.000-et mentem tavaly, ha idén is összejön ennyi boldog ember leszek!
B.U.É.K. mindenkinek!
Üdv 2008-ban!
Jó reggelt és Boldog Új évet mindenkinek aki nem volt velem éjfélkor:-)

Én már sajnos mint látszik az Új néven - már megint melóban vagyok........de ugye itt tudom megszerezni az alapokat a 2008-as kilóméterhajhászásra:-))))))

Szóval pihi-szuszi és nyeregbe bikerek:-))) Amennyit tavaly mentettek a vassal....idén csak egy gyenge guriga legyen............

Aki pedig velem volt éjfélkor!
3-ra érek haza addigra KÖVETELEM a képeket a szokásos helpcsap.extra.hu tárhelyre felteni!
Különben a poklok tűze súlyt le rátok:-)))))
Főleg a videó érdekel, mert amint hallotam SOK mindenről lemaradtam:-((((