Itt is szeretném kifejezném MÉLY hódolatomat a házigazdáknak, hogy elviseltek ennyi kis báránykát és ennyire jó év véget szereztek a 2007-es KEMÉNY MAGNAK:-)
Sajnos engem keményen érintett a kormánybeavatkozás.......és mivel mindenért ezt a szemét bagázst se baszogathatom - így marad a sárkány:-)
Szóval az se feküdt pozitiv írányba hogy januárba elment vissza olgozni - igy ugye már Én is babaysziterkedem.........
Ennek eredménye:
Gs500 - KEREK 12.000km
Banditosz - 1420km
Robi - 976km
------------------------------------
szumma: 14396km a 2007-es teljesítményem.........ami sajnos a majdnem fele a 2006-osnak
No megvolt a kútfejes állítás?
Nekem még van 20 perc a műszakból és végre megyek HAZA!
Oszt kezdhetem a lapátolást, mert ha annyi hó eset, mint itt bent a cégnél akkor szopok:-))))
JA!
A szexualitásról jutt eszembe!
Az asszonykád kezd el rejtegeni, mert kiba...ottul irigy vagyok:-)))
Tesokám!
Láttam már a kedves nejed párszor, de tegnap az alkohol ellenére is vitte a pálmát:-)))), csak kár hogy olyan kis hallgatagok voltatok:-)))))) És hagytátok, hogy Kucsival ketten küzdjük le az összes csajt:-)))))
(nem félre érteni! Ezt fogad öszinte bókomnak! Bombasztikusan kedves és LÁÁÁÁÁTVÁNYOS a nőcike:-))
Jó reggelt és Boldog Új évet mindenkinek aki nem volt velem éjfélkor:-)
Én már sajnos mint látszik az Új néven - már megint melóban vagyok........de ugye itt tudom megszerezni az alapokat a 2008-as kilóméterhajhászásra:-))))))
Szóval pihi-szuszi és nyeregbe bikerek:-))) Amennyit tavaly mentettek a vassal....idén csak egy gyenge guriga legyen............
Aki pedig velem volt éjfélkor!
3-ra érek haza addigra KÖVETELEM a képeket a szokásos helpcsap.extra.hu tárhelyre felteni!
Különben a poklok tűze súlyt le rátok:-)))))
Főleg a videó érdekel, mert amint hallotam SOK mindenről lemaradtam:-((((
Blue! Csütörtökön tudom feltolni a képeket ftp-re. egész jók lettek, de nagyon kíváncsi vagyok a többire!