Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No, azt látom, hogy jól vagy... csak az a fránya billentyűzet nem olyan, mint a tiéd! Öccce vannak keveredve a betűk...
SZevazstko!
eSSo vagjok, Erik gápéről. Azetse kicsit fooralrborozutnk,de má jűvaygok.
Szia Dobozos!

A nyáron gondolkodtam, hogy alumínium dobozokkal szerelm fel a mocit. Amolyan BMW-s designal. A cégben használunk a belső postához alu dobozokat. Nagyon szuper kis dobozok, és 100% vízmentesek. A cég ismerős lehet annak, aki alulétrát-állványt nézett már magának. A lényeg, hogy németek, de Kecskeméten van a gyáruk.
Egy dolog miatt nem lett a Teddynek ilyen, az pedig az, hogy a 27 l-es dobozka potom 33 ropogós ezres.
Viszont mintának nem utolsó... lehet hogy egy kiselejtezettet kimarok a cégből és közkinccsé teszem. Akkor kell keresni aluhegesztő "Oszibácsit".

A termékpaletta egy része
Piet!

itt a occó-n van a hangsúly....
Mivel ez a tekerőcske majdhogy fogyó eszköz (sokan elhagyják....Én is elhagytam) ezért nem értem meg hogy egy ilyen 50ft-os tételen miért szaroznak?
Rendelne egy 20db-ot (1000ft-nál tartunk!) és ezt ugye EL FOGJA ADNI, csak lehet hogy nem 1 hét alatt.......DE! nem is 50ft-ért......

A gond idehaza hogy a kedves kereskedések a SEMMIBŐL akarnak NAGYOT kaszálni!

Csak egy példa!
2 éve bementél bárhova hogy LOUIS? Kiröhögtek hogy olyan szart ŐK biza nem árulnak....MOST MEG SZINTE csak olyan cuccok vannak mindenhol.
Én azon dőlők ki a röhögéstől hogy ha idehaza nincs leglább 20 LOUIS COPY webshop akkor egy sincs....

És mit is csinálnak?
SEMMIT - konkrétan! Hiszen majdnemhogy ki se kell tennie a lábát otthonról.

Pistike hazamegy a suliból, megnézi a maileket - és minden hétfőn összesítve elküldi a rendelést......
1 hét múlva megjön a cucc hozzá, ezt átcsomagolja és feladja mindenkinek a postára........
Ha nem jön össze annyi, hogy megérje neki? Akkor addig nem rendel mig nem lesz meg a kivánt mennyiség (hiszen lehet hogy csak 1 db 1 eurós rendelés lenne, amit ugye 19,95-ért hoznak el)

Én a kuplungbowdennel jártam így.......
Beakarták magyarázni hogy HIÁNYCIKK....ezért 3 hónap múlva jött csak meg......

És a 20 COPYból Én 2 helyet ismerek, ahol személyesen is mehetsz, mert van készletük is:
Héjja és a Bázismotor
Sziasztok!

Minden kedves motorostársamnak sikerekben,olcsó benzinben,és jóidőben gazdag balesetmentes boldog új évet kívánok!
Sziasztok !

Nagyon boldog újévet kívánok mindenkinek (nem csak GS500 ) és jó mulatást hozzá !

Majd csak jövőre leszek ismét de lehet,hogy holnap még 6 előtt benézek hozzátok .

Mindenképpen BUÉK mindenkinek !
Most néztem a képeket a gépemen, november 23-án motoroztam utoljára. Utánna 1 hétig lázas voltam. Majd ha +10 fok felett lesz a hőmérő akkor veszem elő, az meg jobb esetben február közepe. Addig meg néha beindítom a garázsban. A motor sem szereti a nagy hideget, meg én sem.
szóltál volna segítettem volna a két csavarral jó pihenést meló után
Akkor már csak 1nap nem motorozol?
A lakás és a garázs gözött szétfagytam ma amikor kimentem beindítani.....idén utoljára. Majd jövőre
Szerintem sokan szeretnének, ha engedné az idő
Te fogsz gurulni? Du jön a hó is
innen sem akar senki gurulni holnap egyet a városban?
Nah, vége a melónak, elpályázok hazafele ! Szijjasztok !
Köfi!
Nagyon heyes
Dehogy hagytam ott... A kis műanyag pöcök miatt? A fenét . Csak nem tudtam nullázni, úgyhogy számolgattam, mikor kéne tankolni .
Aztán amikor megérkezett a hatalmas szállítmány , hazavittem, motorról óra ki, pöcök becsavar - na ezzel elszőröztem egy darabig - óra vissza. Ennyi .
És akkor ott is hagytad a gépet, vagy addig óra nélkül azért használtad?
Nem toltam be, csak miután aszonták, hogy max 1 hét és itt lesz, ha éppen nincs is nekik raktáron, így nem fordultam ki az üzletből, az még belefér. Csakhogy megsoxorozódott az időtartam . Nyilván, ha tudom, hogy lesz 1 hónap, akkor körülszaglászok, hátha valahol egyből adnak.
Csak hát ez 5 percre van az odahazától és kényelmes és naívan hiszékeny voltam .
Én főként (autonál) piackutatok hol mi mennyibe kerül- ill hol van éppen készleten- és ott veszem meg.
Persze ha már betoltad a gépet hogy csinálják meg akkor nehéz elhozni.
Ez benne leledzik a pakliban .
De akkor is!
De azért lehet hogy egy másik szervizben se lett volna
Na jah, csak ugye lesheti, hogy legközelebb bármit is tőle fogok megrendelni ha ottazonnalhelyben nincsen neki, ami nekem épp kell.
Ezt sikerült vele elérni, meg azt is, hogy csinálok neki egy kis - negatív - reklámot .
Egyébként meg persze lehet, hogy tök jófej meg tök korrekt meg teljesen rendben van a bolt is, de hát szegény Pöfit egy hónapig váratta arra a kis kütyüre... .
Mondjuk az egész nem egy vevőbarát hozzáállás, de ez elterjedt dolog.
Hát csak gondolj bele ha a konnkurrens kereskedőnek van is (mert ö olyna jó kereskedő hogy sokkal nagyobb raktárkészletet tart és rengeteg pénze van benne) most mennyiért adja? Az ö beszerzési árán nyilván nem. A Te kereskedőd meg árrés nélkül nem veszi át, igy inkább berendelni ,akkor tud rajta keresni, a kedves vevő meg csak hadd várjon.
Ráadásul egy olcsobb alkatrésznal a fuvarozgatásra elmegy a haszna.

Ez a nem kell várni sem azért bennem ébreszt némi kétséget . Csak azért, mert én a Harmatitól rendeltem a kipottyant napi km-számláló tekerentyű helyére újat, és nem viccelek, 2 hét volt a műanyag kütyü és 2 hét, amíg a bele való csavar megérkezett... Mert hogy épp nem volt raktáron és a spanyoloktól kellett rendelni . (Azt azé nehez tudom elképzelni, hogy az egész országban ne lett volna egy ilyen műanyag darabka .)
No de remélhetőleg ilyen bonyodalmak nem lesznek .