Maci kialudta a krumplit a földből. Akkorát tentikéztem, hogy már nagyon régen nem volt szerencsém ekkorához! Ezzzigen... felkészültem a szilveszterre!
De időm se volt mert befigyelt egy gránát a munkasarokba és repült minden.
Az OK?
Az ősőktől kaptam egy iszonyat szép Álomcsapdát.....ami kb 60-70cm átmérőjűűű ha nem több.....és ugye a falamon már nem volt hely a sok túra-vásár-fiától......
No meg kell a hely, mert nemsokára jön egy fullos multifunkcionális kütyü, meg egy laptop, és ugye ezeket se akarom bevágni az asztal alá - ha már van...........
Ha unatkozom,arra szoktam menni.Esés után nem mertem menni,de aztán már semmi gond!Nagyon jó arra az út,végig erdőben majdnem,kanyarokkal meg minden.Nyáron a fák között tök jó hűs van
Jól tudom, hogy Tarjánnál van egy izgis szerpentin? Tatabányai a szoba- és csoporttársam a fősulin, ő mondta, hogy érdemes lenne megnézni moccal. Már beszéltem is Apuval, hogy tavasszal-nyáron megejtjük azt az utat is. Csak már motorozhatnánk!
Hát igen... Blue és a hangya. Szerintem még élek, nem felejtem el azt a csiszatolást, mocorgást, világítást, söprést és legfőképpen azt a költözést! Életemben ekkorát nem röhögtem még! Remélem a MEGA COOL II is hasonlóan emlélezetes lesz! Jajjjj, már alig várom, hogy találkozzunk!
A századok, ezredek lemaradtak!
A lényeg, hogy ne legyen túl meleg (szobahőmérséklet), se túl hideg (mert akkor minek kivenni )
15-20 °C nagyvonalakban jó.
Szerintem legkésőbb holnap 2-kor... Az azt jelenti, hogy du. 4-kor érkezem. És ti?
Csomag már a kocsiban van.. a kaják holnap készülnek.
Összecsomagoltál már?
Mikor indulsz?
Brutális egy masina!
Maci kialudta a krumplit a földből. Akkorát tentikéztem, hogy már nagyon régen nem volt szerencsém ekkorához! Ezzzigen... felkészültem a szilveszterre!
De időm se volt mert befigyelt egy gránát a munkasarokba és repült minden.
Az OK?
Az ősőktől kaptam egy iszonyat szép Álomcsapdát.....ami kb 60-70cm átmérőjűűű ha nem több.....és ugye a falamon már nem volt hely a sok túra-vásár-fiától......
No meg kell a hely, mert nemsokára jön egy fullos multifunkcionális kütyü, meg egy laptop, és ugye ezeket se akarom bevágni az asztal alá - ha már van...........
Kiváncsi voltam ki köszön végre nekünk is:-)
HALIKA:-))))
Végig aluszok egy napot oszt akkorát temeltek, hogy győzöm olvasni!
Amit alá tudok támasztani a mai napi olvasás után:
A GIVI drága, de baromi patent!
esSO-tól én is megvööötttem vóna ennyié a dobozokat... csak ugye végig aludtam az aukciót.
dawntez mellé csak a Medve táboroz, mert amikor megszííííjja magát akkor se lát, se hall (Dömötör).
A Cicek meg vegye ki az akkut!
És tartsa mindenki az akkuját 16,923 Celsius fokon! (Az enyém egy 5-8 fokos kuckóban van... akkkor most az nemjóaz? )
Ahol Blue, ott a hangya és az eső...
A csajokat pedig szeretettel várjuk 2008-ban ebbe a családba... mer" sok az apa, és kevés az anya...
Ennyi jutott eszembe...
Jah, és esSO-nak téllleg van pálinkája!
No, megyek nézek egy kicsit valamit a TV-ből!
A lényeg, hogy ne legyen túl meleg (szobahőmérséklet), se túl hideg (mert akkor minek kivenni )
15-20 °C nagyvonalakban jó.
szerintem 19,3 fok...