Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez lesz brutál,Golf1.6 D
Halihóóóó!
Szerintem legkésőbb holnap 2-kor... Az azt jelenti, hogy du. 4-kor érkezem. És ti?

Csomag már a kocsiban van.. a kaják holnap készülnek.
Szia Maci!
Összecsomagoltál már?
Mikor indulsz?
Eredeti ungarische Custom...
Brutális egy masina!
A férjed,vagy a paci?
Neki is GS-e van,csak 550-es és 2 évvel fiatalabb mint én!
Nem,nem...a férjem szerelgette a mociját.
Önállósította magát a pacid?
Sziasztok!Reggel motorhangra ébredtem,azaz inkább már délelőtt...ennyit aludni!
én kb 5 perc múlva csatlakozom az élményed elejéhez:-))))
Jó reggelt a Népeknek!

Maci kialudta a krumplit a földből. Akkorát tentikéztem, hogy már nagyon régen nem volt szerencsém ekkorához! Ezzzigen... felkészültem a szilveszterre!
3 műszakosok átka

De időm se volt mert befigyelt egy gránát a munkasarokba és repült minden.
Az OK?
Az ősőktől kaptam egy iszonyat szép Álomcsapdát.....ami kb 60-70cm átmérőjűűű ha nem több.....és ugye a falamon már nem volt hely a sok túra-vásár-fiától......
No meg kell a hely, mert nemsokára jön egy fullos multifunkcionális kütyü, meg egy laptop, és ugye ezeket se akarom bevágni az asztal alá - ha már van...........
NA VÉGRE!

Kiváncsi voltam ki köszön végre nekünk is:-)

HALIKA:-))))
á-á... nem jó... túl melegen van
az én akksim állandó 23 fokon van tegnap kicsit arrébbtoltam meg vissza...de jó is volt!
Ha unatkozom,arra szoktam menni.Esés után nem mertem menni,de aztán már semmi gond!Nagyon jó arra az út,végig erdőben majdnem,kanyarokkal meg minden.Nyáron a fák között tök jó hűs van
Jól tudom, hogy Tarjánnál van egy izgis szerpentin? Tatabányai a szoba- és csoporttársam a fősulin, ő mondta, hogy érdemes lenne megnézni moccal. Már beszéltem is Apuval, hogy tavasszal-nyáron megejtjük azt az utat is. Csak már motorozhatnánk!
Hát igen... Blue és a hangya. Szerintem még élek, nem felejtem el azt a csiszatolást, mocorgást, világítást, söprést és legfőképpen azt a költözést! Életemben ekkorát nem röhögtem még! Remélem a MEGA COOL II is hasonlóan emlélezetes lesz! Jajjjj, már alig várom, hogy találkozzunk!
Szevasztok Népek!

Végig aluszok egy napot oszt akkorát temeltek, hogy győzöm olvasni!
Amit alá tudok támasztani a mai napi olvasás után:

A GIVI drága, de baromi patent!

esSO-tól én is megvööötttem vóna ennyié a dobozokat... csak ugye végig aludtam az aukciót.

dawntez mellé csak a Medve táboroz, mert amikor megszííííjja magát akkor se lát, se hall (Dömötör).

A Cicek meg vegye ki az akkut!

És tartsa mindenki az akkuját 16,923 Celsius fokon! (Az enyém egy 5-8 fokos kuckóban van... akkkor most az nemjóaz? )

Ahol Blue, ott a hangya és az eső...

A csajokat pedig szeretettel várjuk 2008-ban ebbe a családba... mer" sok az apa, és kevés az anya...
Ennyi jutott eszembe...

Jah, és esSO-nak téllleg van pálinkája!
No, megyek nézek egy kicsit valamit a TV-ből!
A századok, ezredek lemaradtak!
A lényeg, hogy ne legyen túl meleg (szobahőmérséklet), se túl hideg (mert akkor minek kivenni )
15-20 °C nagyvonalakban jó.
hány fok az ideális az akksinak sztem arra gondolt
szerintem 19,3 fok...
Mi mennyi is az annyi?