Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Is!
De ki mókás vagy!

Beteg lett nyuszek...
Kedves -bahátom. Teddy-koma jól aszonyga, jelentkeznék én is, arr a tuti bukócsőre. Légyszi írd be a listába a thaiföldi út utáni ajándéknak. Azért, ha már jól lealkudtad az öcceget, akkor feldobhatod nekünk is!

a Nitro az jó dolog!
Fenét:-)))

a jelszó: ÜVEGFESTÉK:-)))))) meg egy kis lakk:-)
Nekem is van az a régi buksimon,.........
Teddy!

Legyek Én a példát......

Mi a ráknak neves guma plusz sok sok pénzért?
Dobáloztok itt a conti, avon, pirelli...stv nevekkel - és?
Azt nézd meg hogy mennyibe kerül és hogy mennyit futnak.......

Hamar kiderül mi éri meg és mi nem.

Hogy példát mondjak....
Nekem volt pirelli, Brigi, Michi gumim és mind a 3 NEVES gumi 18-20.000-ret ment el, akár a TZR, Aprilia vagy GS-en volt..............itt ugyebár még nem beszélünk MÉNESRŐL......ami eszi a gumit.

No most egy ilyen gumi az Én időmben 24-30.000ft volt......
Ezért probáltam ki a Heidenaut.........

Elsőre Én is féltem tőle! Hiszen mindenki azt mondta: NEM VAGY NORMÁLIS.

De ugyebár......
12500ft és elment 10.000-ret............vagyis nem sokat, de 1-2.000km-ert még nyertem is vele - arról nem is beszélve, hogy nem kellett hirtelen nagy összeget kiadnom.

Az eléső 2-3-400km SZAR, de mikor lekopott a formaleválasztó hát lehet kenni vele rendesen (lásd esSO, vagy Erik stilusát)

Nekem esőben sosem volt vele gondom - MIG a Bridgestone-nal már csúsztam 20-30-40m-ereket a 8-ason (ezt meg kérdezd meg azopktól akik ott voltak a V1 túrán..... PL: Bex, Emi.......)

Szóval ÉN határozottan állítóm, hogy a Heidenau UGYAN OLYAN JÓ gumi nekünk, mint bármelyik más!
Aki meg speeder? Annak eleve nem okoz gondott hogy mennyi a gumi......de ugye nem is GS500-asa van...........
Én gumikra gondoltam. Uj bukó az csak flanc.
Aluszmacs lesz asszem ... Joccakát!
Lószart GS-re alföldön szuperguma! Minek? Heidenau a csúcs! Egyébként én tényleg jobban meg vagyok vele elégedve, mint a Metz-el. Az nekem 3 csepp vízen életveszélyes volt. 10-12-őt kibír. Utána majd felrakom én, hogy a széle is ki legyen használva.
A lasertec kifejezetten kisebb teljesítményű moccokra csinálódott, elsősorban túragumi, nem kemény, de nem is olyan lágy mint a sportosabb társai . Én legalábbis így vagyok informálva...
Neked is az van elöl?
Joccakááát!
Metzeler volt a TZRemen elől hátul, ott egész jól bírta és tapadt is. Most a GSen elől van Metzeler, elég kemény, valami túragumi.
No, Népek!
Húzok aludni, mert hajnal 4-kor már úton leszek az ország másik végébe... és a köd is leszállt. Remélem "csakkicsit" lesz korcsolyapálya Nádudvarig.
Jóccakát nektek!
ÁÁááááá, rettegünk!
Egyetlen dolog miatt nem bejövős. Hogy a Metzelerek lágy gumik. És az én kilóimhoz, meg az alföldi utakhoz legalább egy közepes, vagy kemény gumi dukál. Nos, olyasmi lesz ami eztet tudja. Pl. Conti, pl. Pirelli, pl. Bridgestone, pl. Heidenau.
A Metzeler k*va jó kis guma, de most kísérletezek...
No, csitt mostmár Csibék! Mert előrántom a kardom és erőszakot teszek!
Ugye? Ez nekem is kimaradt!

Valaki egyszer majdcsak felvilágosít, hogy mi történt ott igazából...
De fekete, szal vennem kell egy szép ezüst tollat... És rajzolok rá kutyust, cicát, lovakat.... Megjegyezném, hogy egy almát nem tudok lerajzolni! De legalább egyedi lesz a bukóm!
Seeeeeemmiiit, én nem is láttam semmiféle vitorlafelhúzást szilveszterkor, assetom, miről beszélsz itten
Fogod az alkoholos filcet, aztán nekiesel
Namost nem értelek. Min nevetsz?

Hát nemtom... Én használtan vettem a bringát, 10 000rel, és addigra a gyári gummi annyira kocka volt, hogy éreztem kanyarodásnál az élét . De ahogy elnéztem, a gyári állapotú Bridgestone is kockásabb, amikor felrakták a Metzelert, azt hittem, egy másik motoron ülök ... Teljesen más volt és naggyon teccet ...
De ha aszondod, az neked nem gyerebe, akko nem az .