meséljek? elmegyek segítek kivenni az akksit
amúgy az összefüggés, hogy tuti nem lesz jó idő pár napon belül... szilveszterkor ha véletlenül "megcsúszok" (itallal) akkor nem lenne kedvem motorra ülni úgysem... aztán meg kell mennem dolgozni akkor meg úgyis 100 km-re lesz a motor több mint egy hétig... nekem "megérte" kiszedni így
Jóvanna, holnap vagy hnpután kiszedem, ma már nem szaraxom a hidegben meg sötétben. Fúúúj, de unom már a telet .
Milyen szilveszter/totálkár/dolgozás? Nem látom az összefüggéseket ....
amúgy meg komolyan vedd ki az akksit tényleg nem olyan nagy dolog és mostanság egy darabig nem lesz jó idő úgysem na meg hát én belekalkuláltam azt is, hogy szilveszterkor totálkár esetleg aztán meg mehetek dolgozni
Biztos.....bár Én úgy vagyok informálva hogy Tardoson a malomvölgyben van ugye egy tó....ott már jártam, szóval ez tuti......
Onnan pár km-re van egy bányamúzeum is.....és ott is hallotam hogy van valami harangos cucc......
Tardos felé van a kedvenc utam.Onnan Tarján felé...Majk felé is jó az út,van ott egy olyan bányamúzeum hogy ihajjjjj!Meg ott van egy tó,ahol tök jó harangjáték szól óránként amit nem tudok megunni5.gif" align="absmiddle">
Igen,én is meglepődtem először hogy itt mindenki ismer mindenkit! Nagyon tetszik ez nekem,remélem személyesen is megismerhetlek Benneteket!Jó ide benézni egy fárasztó nap után!Eriket nagyon csipem,láttam a videot,ami akkor készült mikor meglepetésként a banda meglátogatta az esés után!Hát tényleg mint egy család!Nekem is ez hiányzik,nincs nagy tolongás hogy ki jönne velem mocizni
Mikrózott ráma!
Ez tetszik! Mármint a megfogalmazás.
De most ha így kiadtál, hogy fognak félni tőlem?
Az viszont igaz, h dawntez mellé nem szabad sátrat verni!