Most hideg lekelmbe talátak "meleg" szavaitok és lepergett előtem az életem. Ó mondjad még, hogy a szívemet borító jégpáncél elkezdjen repedezni, és kicsorduljon belőle a szeretet langyos folyama, ami ott mélyen bugyog a rideg külső mögött, ahol valójában csak egy megrettent gyermek vagyok..... Anya! Miért nem vetted meg nekem a pedálos autót?
Te meg egyébként szoktál képet is közzé tenni magadról, vagy csak így mered osztani az észt?
Ahogy Nyuszi is mondja, ez egy összeszokott szeretembanda! IGEN EGY SZERETEMBANDA ahol pusziszkodunk meg ilyenek. Ha ez neked mégsem jön be, akkor olvassál valami nekedvaló keményebbet! Például a micimackót...
Bárkit szívesen látunk itt, de ha már kötekszünk, akkor legalább legyen "képünk" hozzá...
Amúgy, ott a jobb felső saroknál egy olyan lehetőség, amelynek a feltöltésével láthatjuk végre, hogy ki az a vakmerő, aki itt névtelenül segítséget kért és kapott, majd kisebb "fikázásba" kezdett.
Hát enyémjátéké. Van fából készült háza, és nagy kifutója. Télen meg a télikertben van egy nagy ketrece. Amikor nagyon sok mínusz repked, akkor ott lakik a kisbundás.
Tulképp elkezdheted az első hozzászólástól is olvasni a topikot, és akkor úgy a 6.000-ig nem találsz majd ilyen unalmas pusziszkodásokat. Csak mivel ez egy összeszokott banda, ezért nem feltétlenül, csak az olajfolyásról, a kutyacsontról, vagy a motorom lepkemintásra fényezéséről van szó. Át is ugorhatod ezeket az uncsi részeket.
Egyébként szoktatok itt motorokról is beszélni vagy csak pusszancsnyumicsumiztok és megtárgyaljátok hogy kell pinkre festeni a tankot, meg zebracsíkosra bevonni az ülést
dafke:
Ahogy Nyuszi is mondja, ez egy összeszokott szeretembanda! IGEN EGY SZERETEMBANDA ahol pusziszkodunk meg ilyenek. Ha ez neked mégsem jön be, akkor olvassál valami nekedvaló keményebbet! Például a micimackót...
Bárkit szívesen látunk itt, de ha már kötekszünk, akkor legalább legyen "képünk" hozzá...
Amúgy, ott a jobb felső saroknál egy olyan lehetőség, amelynek a feltöltésével láthatjuk végre, hogy ki az a vakmerő, aki itt névtelenül segítséget kért és kapott, majd kisebb "fikázásba" kezdett.
Azért egy adatlapot igazán felpattinthatnál...
köszi.
Ez k*rva jól néz ki...
És hol lakik most, Van háza?