Hát elég sokan vannak tévedésben.... csak így vaktában kattingatva a nevekre. De ők nyilván beleférnek a nyuszipuszi szintbe... mindegy hóhér tedda dolgod!
Tévedésben vagy Kiszcillag. Itt valós adatokkal szokás jelen lenni. Így, névvel, arccal akár beszólni, poénkodni is lehet. Kb. ez a minimum feltétel.
Ezt próbáltuk kis malíciával értésedre adni
Ha nem vagy képes rá, akkor húzz haza!
Nem az IQ-d, úgy látszik nem sok reklámot néztél az elmúlt 5 évben.
Idézek egy mélylélektani reklámszöveget:
"M and Ms csokigolyók vagyunk
Színes cukormáztól vígan csillogunk
A kezedben nem csak a szádban olvadunk
Mert mi m and ms csokigolyók vagyunk..."
Annyira magas volt az olvadásos labda , hogy nem bírtam kihagyni... bocs, lesz még ilyen, ha ki nem b@sz az IQ csősz (tudod aki biztosítja, hogy a fórum szellemi színvonala a nyuszipuszolás szintjén maradjon, hogy a motros csajok is értsék..)
Nem a netbank azonosítód kell iderakni. Kép, email, körzet.
De tudodmit, nem kell. Csak lehet. De k*rvára nem kötelező itt lenni. Ez csak egy lehetőség, arra hogy bármilyen segítséget kapjál az itt szerzett barátoktól, hogy egy 30-40 fős csapattal motorozd keresztül az országot, akik ha megérkeztek a célhoz nem leköpnek, hanem rádmosolyognak! És érezheted, hogy jó helyen vagy, tartozol valahova. De szerintem a te stílusod inkább a citadella találkozó. Az sem rosz csak másról szól.
Különben?
Megnyuszipusszolnak, és a rózsaszín nyuszifarok kulcstartóvéggel megcsikizi valamelyik ízirájder a nózikámat?
Összekakaózom a műbőrnyerget....
Na jó...., de csak a zűrös gyermekkorodra tekintettel....
Lásd kikkel van dolgod:
holnapra kitöltöd rendesen az adatlapodat, teszel fel normális fényképet... és leírod százszor, hogy "nem fikázok a jótevőimmel ismeretlenül"!
Ha ez megvan, jelentkezhetsz újra.....
Látod, mert nem értik meg, hogy én csak egy áldozat vagyok vazze... lakótelepi gyerek.... vazze má nyóc évesen szaladgáltam az álló farkú cukrosbácsik elől... de ha lett volna egy pedálosautóm.....
Azt nem tudtam mire vélni, hogy a "kezedben"-t, miért cserélted le a "zsebedben"-re.
Azt hittem ezzel a csavarral akartál valami hatalmasat.
Valamivel komolyabban:
Tévedésben vagy Kiszcillag. Itt valós adatokkal szokás jelen lenni. Így, névvel, arccal akár beszólni, poénkodni is lehet. Kb. ez a minimum feltétel.
Ezt próbáltuk kis malíciával értésedre adni
Ha nem vagy képes rá, akkor húzz haza!
Idézek egy mélylélektani reklámszöveget:
"M and Ms csokigolyók vagyunk
Színes cukormáztól vígan csillogunk
A kezedben nem csak a szádban olvadunk
Mert mi m and ms csokigolyók vagyunk..."
Annyira magas volt az olvadásos labda , hogy nem bírtam kihagyni... bocs, lesz még ilyen, ha ki nem b@sz az IQ csősz (tudod aki biztosítja, hogy a fórum szellemi színvonala a nyuszipuszolás szintjén maradjon, hogy a motros csajok is értsék..)
De tudodmit, nem kell. Csak lehet. De k*rvára nem kötelező itt lenni. Ez csak egy lehetőség, arra hogy bármilyen segítséget kapjál az itt szerzett barátoktól, hogy egy 30-40 fős csapattal motorozd keresztül az országot, akik ha megérkeztek a célhoz nem leköpnek, hanem rádmosolyognak! És érezheted, hogy jó helyen vagy, tartozol valahova. De szerintem a te stílusod inkább a citadella találkozó. Az sem rosz csak másról szól.
Szerintem összeakadt az alany az állítmánnyal, és a helyhatározó hágja a tárgyat.
Nem állítom, hogy nincs abban értelem amit mondtál, csak az én IQ-m kevés hozzá.
Segíts a hülyegyereknek megérteni elméd csavarjait.
Megnyuszipusszolnak, és a rózsaszín nyuszifarok kulcstartóvéggel megcsikizi valamelyik ízirájder a nózikámat?
Összekakaózom a műbőrnyerget....
Valakinek van hasonlóan beteg humorérzéke mint nekem? Elmagyarázná neki....
Lásd kikkel van dolgod:
holnapra kitöltöd rendesen az adatlapodat, teszel fel normális fényképet... és leírod százszor, hogy "nem fikázok a jótevőimmel ismeretlenül"!
Ha ez megvan, jelentkezhetsz újra.....
Akkor szívesen látunk.
Olvadjál csak!
A végén még beilleszkedik!