CSak arra kell figyelni, hogy "Három legyen ameddig számolsz, s ameddig számolsz, az háromig legyen. Négyig ne számolj hát ezért, sem pedig kettőig. Hacsak nem folytatod a te számolásod háromig. Az ötöst szádra ne vedd."
Kösz srácok megoldottam a zárdolgot sokat segített a kép amit blue feltett legalább "sejtettem" mit is kellene tennem és egy hajlított hegesztőpélcával kinyitottam a nyerget. A zárnyitó nem kiakadt ugyanis sosem volt beakasztva.
Errefele úgy látom ez a divat, úgyhogy alkalmazkodom:
Nyuszipusszancs, csöcsicsumi, puszancscsuminyami... nyumicsamipusszancsmumi....
Ó, ha buli van, akkor előkerülnek a piák, bizony. Jó kis társaság van itt. De alkeszek nem vagyunk, csak szeretjük a jó kedvet. A Macskának különben meg egy pohár borocskától is fülig ér a szája.
Jaj, és persze akinek ez nem tetszik, annak javasoljuk, hogy ez esetben nyomja meg a piros gombot, és nyugodjék békében.
Jobbulást Neked!
Ó, a finom forralt borocska, az igazán jó lenne, bizony. De itt a szógálatban én nem iszom, max whisky-t kólával, mert az van a főnök szekrényében.
Mellesleg minden nap koccintottunk a héten, mert mindig volt valaki, aki következő nap már nem jött.
ajánlanám még hozzá a fűszeres forralt borocskát, akkor lenne csak az igazi macskativornya, mint amilyet villányban tettünk a kemencepadkán november elején. Tudjátok, hisz nem tettétek jelenésetek! pusz Zizzz
Errefele úgy látom ez a divat, úgyhogy alkalmazkodom:
Nyuszipusszancs, csöcsicsumi, puszancscsuminyami... nyumicsamipusszancsmumi....
Veszélyes egy jószág...
" - Eredj fiam, csapd le a fejét!
- Egy nyúlpörkölt rendel..."
A többi pedig már történelem.
Pedig szivessen lennék megint 20 éves, akkor nem fájna a derekam
Jaj, és persze akinek ez nem tetszik, annak javasoljuk, hogy ez esetben nyomja meg a piros gombot, és nyugodjék békében.
Zizz: micccoda alkesz banda vagytok?
Csak pozitívan ebben a k*rva világban!
Igen, egyre dilinyósabbak leszünk tavaszig...
Jobbulást Neked!
Ó, a finom forralt borocska, az igazán jó lenne, bizony. De itt a szógálatban én nem iszom, max whisky-t kólával, mert az van a főnök szekrényében.
Mellesleg minden nap koccintottunk a héten, mert mindig volt valaki, aki következő nap már nem jött.
Egyébként nagycuppantásmindenkinek! Legyen szép napotok!
Volt/lesz szilveszteri hangulatos közösdajdaj?
Úgy bújjon be az ágyba, hogy "csakafülelácccon"!