Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megszoktad hogy kapsz mikuláscsomagot?
Erre sem merték elsőre rátenni a büntit... nagy bálna c5 egy közveszélyes prémessel alkalmanként kispesten cirkál. vigyázzatok!
látta-látta valamikor, csak az a fránya megszokás.....
Csak a kopasz stimmel
Nos erről is rakott felBlue egy képet 23298-as hozzászolás:Látod azt a fehér karikát? az alatt van az a fekete téglalap alaku műanyag azt kell cca 3 cm-t befelé tolni (a bowden fejének ott kell benne lenni ,amikor nincs kivéve )
hát, ha 130kilkó, kopasz, tetovált lennél akkor mernél.
minusz? megyek!
Egen?
Az enyém ezüst szinű, de nem merek ilyen tilosparkolást rizikozni.
Szal akkor képet ha valaki tudna küldeni, hogy a fenntlévő lezárt ülésnek a zárját, hogy tudom kiakasztani megköszönném, nagyon új GS tulaj vagyok. izgat, hogy nem tudok az akkuhoz férni.
Mellesleg a gumi a lámpa köré azért lenne jó, mert rugalmas és attól még állítható a lámpa, plusz tömít is rendesen, mert pl. a kispolszkihoz is volt ilyen "extra" és egy fémkarimát kellett a lámpatestre ráhúzni a külső meg rugalmas volt a lámpát lehetett csavarral állítani, minden hárdkór kispolkisz felszerelte, mert hetekkel elodázta a lámpa körüli idomok rozsdásodását :) lámpánként 350Ft ráfordítással, plusz legalább 0,00004058 km/h sebességgel többet ment a légellenállás javulása miatt és 0,000000454 literrel kevesebbet evett 4000km-en...
10 fokban JELENTKEZEM
Akkor lefogadom, hogy nem egy fekete/ezüst Mercedes sötét ablakokkal.
Olyat vegyél, azok parkolhatnak akárhol.
Nem ,mert ugye látod azt a bazi nagy csavart, az ülés alatt van és nem tudod kicsavarni csak ha felnyitottad az ülést akkor meg minek levenni
Ok most már látom, és ilyen ritkán fordul elő, értem is. Skacok nem lenne biztonságosabb a hátsó sárhányót lebontanom alulról az ülés feszegetés helyett, nem biztos, hogy jobbról beférek ott valamivel...
Kösz a képet, már vágom, hogy a nyereg alatt a hátsó idom matricájának a végénél kell kutaskodnom, de hogy mit kell nyomnom vagy húznom a hegesztőpálcával azt még nem vágom...
jónapot hölgyem. látja milyne tábla van ott?
Bizonyám! Ilyen helyen élek, most mit csináljak?! Nyáron pancsi, télen kori.

Amúgy ment egy privi iwiwen!
tilosban tettem le a nyúljárgányt. butanyúl.
Korizás?
Addig röhögtünk a főnök viccén, amíg megértettük, hogy az a mai feladat!
Ufff, az gáz... Ma meg holnap elvileg pihi van, korizás meg hasonlók. Aztán szombattól kezdődik a nagy hajtás... Annyira utálom már ezt a Karácsonyt! De utána pihi lesz a szilveszterre, mert nagyon fontos helyen, szeretemembereknél van jelenésem!

Ejjjnye, mit tettél, hogy delete kell?

Szia Bébi!

Wááááá, kész ez a pörgés! A gépem is besz*rt, nem tudom az alapvető munkámat ellátni.

Te rápihizel a karácsonyra-szilveszterre?

Egyébként nincs valakinek olyan ismerőse a Közterület Felügyeletnél? Jó lenne egy bírságra delete-et nyomni.

Nyuszi!

Hát miért nem röhögcsélsz ma? Már nem kell sokat dolgozni, kitartás!
De lüke vagy! Végre valami megnevettetős a mai napomon....