Nos erről is rakott felBlue egy képet 23298-as hozzászolás:Látod azt a fehér karikát? az alatt van az a fekete téglalap alaku műanyag azt kell cca 3 cm-t befelé tolni (a bowden fejének ott kell benne lenni ,amikor nincs kivéve )
Szal akkor képet ha valaki tudna küldeni, hogy a fenntlévő lezárt ülésnek a zárját, hogy tudom kiakasztani megköszönném, nagyon új GS tulaj vagyok. izgat, hogy nem tudok az akkuhoz férni.
Mellesleg a gumi a lámpa köré azért lenne jó, mert rugalmas és attól még állítható a lámpa, plusz tömít is rendesen, mert pl. a kispolszkihoz is volt ilyen "extra" és egy fémkarimát kellett a lámpatestre ráhúzni a külső meg rugalmas volt a lámpát lehetett csavarral állítani, minden hárdkór kispolkisz felszerelte, mert hetekkel elodázta a lámpa körüli idomok rozsdásodását :) lámpánként 350Ft ráfordítással, plusz legalább 0,00004058 km/h sebességgel többet ment a légellenállás javulása miatt és 0,000000454 literrel kevesebbet evett 4000km-en...
Ok most már látom, és ilyen ritkán fordul elő, értem is. Skacok nem lenne biztonságosabb a hátsó sárhányót lebontanom alulról az ülés feszegetés helyett, nem biztos, hogy jobbról beférek ott valamivel...
Kösz a képet, már vágom, hogy a nyereg alatt a hátsó idom matricájának a végénél kell kutaskodnom, de hogy mit kell nyomnom vagy húznom a hegesztőpálcával azt még nem vágom...
Ufff, az gáz... Ma meg holnap elvileg pihi van, korizás meg hasonlók. Aztán szombattól kezdődik a nagy hajtás... Annyira utálom már ezt a Karácsonyt! De utána pihi lesz a szilveszterre, mert nagyon fontos helyen, szeretemembereknél van jelenésem!
Az enyém ezüst szinű, de nem merek ilyen tilosparkolást rizikozni.
Mellesleg a gumi a lámpa köré azért lenne jó, mert rugalmas és attól még állítható a lámpa, plusz tömít is rendesen, mert pl. a kispolszkihoz is volt ilyen "extra" és egy fémkarimát kellett a lámpatestre ráhúzni a külső meg rugalmas volt a lámpát lehetett csavarral állítani, minden hárdkór kispolkisz felszerelte, mert hetekkel elodázta a lámpa körüli idomok rozsdásodását :) lámpánként 350Ft ráfordítással, plusz legalább 0,00004058 km/h sebességgel többet ment a légellenállás javulása miatt és 0,000000454 literrel kevesebbet evett 4000km-en...
Olyat vegyél, azok parkolhatnak akárhol.
Amúgy ment egy privi iwiwen!
Ejjjnye, mit tettél, hogy delete kell?
Wááááá, kész ez a pörgés! A gépem is besz*rt, nem tudom az alapvető munkámat ellátni.
Te rápihizel a karácsonyra-szilveszterre?
Egyébként nincs valakinek olyan ismerőse a Közterület Felügyeletnél? Jó lenne egy bírságra delete-et nyomni.
Hát miért nem röhögcsélsz ma? Már nem kell sokat dolgozni, kitartás!