Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gs-sel kezdődik az én mocim is,csak van köztük valami rokonság-féle
Mondjuk ezzel a 7 emberrel meg én nem vagyok hajlandó menni,mert bunkók voltak velem.
Rajtam nem múlik:-))))

Az ucsó főleg CSAK GS-eknek szóló túrán is volt minden:-)))) Még OLD PIET IS:-)

Az első meg?
12 Gs.....Ducati, SV, GSXF, Hornet....szóval vegyes felvágott
Mi is hányszor jártunk igy!Aztán az lett a vége hogy megmaradt egy 7 fős csapat.Na azóta nincs vita.Meg ez a szállásfoglalás tényleg pokol!Az egyiknek drága,a másik jobbat akar,van akinek csak sátorra futja,stb....
Az Adyból senkit nem ismerek
Amúgy az igaz hogy a haya nem igazán kiméli a csuklót lassabb tempónál,de vannak apró trükkök amik egész jól beválnak
Nyugi!

Kérdezz meg bármit itt........csak olvasatnak kemény, de az életben ez jön magával...........

Nem vagyok SÁTÁN csak egy kis ördög:-)

De pl mit csinálnál akkor ha elindulsz 30 motorral és az első megállónál csak 26 motor van?
És telefont nem veszik fel......és senki nem tudja merre van 4 motor...........
Majd kiderül hogy meggondolták magukat és az egyik kereszteződésnél másfelé mentek?
Te meg ott dekolsz hogy lemaradtak....megvárod őket........

Vagy mit szólnál ahoz ha mennél, de valaki elkezd enni........minden megállóban enni.......

Vagy neki nem jó a szendó és Ő étterembe akar menni (ami köztudotan nem a legyorsabb hely) Kint dekkolsz mig megebédel? És persze a többi ember is?

Vagy az hogy tetszene hogy mész....és minden 10 perceben jön egy ember hogy kifogyott a következő kúton álljunk meg.........és igy minden benzinkútnál dekkolsz.......vetközöl......

Szóval vannak nehéz esetek
Exe meg a csemete az Ady e.-ben lakik.Na majd informállak ha eljutok arra
Akkor a Gold John utcát ne felejtsd ki
RTL:-)))

A sogoréknál 7 - től 6000 euróig büntetik a gyorshajtást.....

ANYÁUKKAT
világos és kemény!de tudok alkalmazkodni,vagyis megpróbálok.kiveszek négy fokozatot és 35 lóerőt!
Szerintem amint beköszönt a jó idő,megfordulok arra párszor

Naná:-))))))
Passz..........
Adonyban eddig Tutót (Tóth Jani - vele szoktam szereltetni is) ismerem személyesen - mást nem is láttok motorozni

Épp ezért volt nagy csalódás az AKMT első éve - mert úgy tudtam hogy sok motoros van - közben nem hallom hogy valaki motorozna is:-)))))

Jani is Speeder volt.....erre most vett egy 1000-res Varaderot:-))) Nem hiába túrásoknak áll a világ:-)
Még lehetünk azok,persze csak ha szeretnéd
Kard Peti a becsületes neve,SRAD-ja van,most lett kész neki mert váltócsere volt
de hülye vagyok...Hát éN nem?
És ki?
Bár Adonyban Én csak lakom....de nem élek...........
?

Nem világos vagy KEMÉNY mint állat?

Sajnos volt nem egy nagylétszámú túrám már és ezeket szűrtem le belőle.............
Ez ezért született meg....

Ha egyszer csattanunk és érdekel, eltudom mesélni rémségeket is, hogy 1-2 ember milyen egy csoportos túrázáson...............
Megszoktam hogy fáj a csuklóm.Amúgy van egy nagyon jó cimborám Adonyban.
Köszönöm..... Minket nem szeretnek ezek szerint
Ácsi asszonyság:-))))

És mennyivel túrázol?

Van nekem egy Fecó nevü barátom......Vele már nem egy útra mentünk (ez az Ő mocija amúgy:-) de elvettem tőle)......
Ő biza kért engem hogy 100 fölött haladjunk, mert különben nagyon fárasztó a busa
Velem?
Hayacsaj meg, akkor ő lesz leghátúl?