Ezért lehet, hogy megszoltok de PL:Én szeretek Pilisszentlászló felé motórozní, és éppen az előbbi írásod miatt én tőbsző végig megyek 1 azonós szakaszon mielőt bele lendűlnék.
jjaja! e za sokbalesz lebegett a pályán a szemem előtt mikor a supermotos (aki lassabb volt és nem bírta hogy nyomom körök óta csak neki husky-ja volt és egyeneskben elment mindig) szal nagyon rámentem, és a gyökér még jobban ki akart gyorsítani ha mást nem megoldjuk izombol felkiáltással, motor keresztbe, és mikor a csávó méterekkel előttem (célegyenes közepén kopppgáznál) pörgött a hasán, satuzás közben már csörögtek a forintok ahogy taccsrateszem a vasat... ez a szegényember/melós/kisdiák-gondolkodás!
Ez már a küszöbb:-))) és egy nagy fokú EGO..........
Nekem is mondták már hogy ez a kanyar bevehető 100-al..........
Én mégis 50-el megyek bele.
Természetesen BALESET mindig lesz!
De ezt SEMILYEN oktatás, rutin nem tudja kihúzni alólad......
Amugy a legtöbb balhé nem a rutinnak hanem a megszokásnak a jele........
"úgy ismerem mint a tenyerem".......azt mégse.............
pölö? reggel jöttem haza...........este mentem vissza melóba........tök sötét..........elkezdek dőlni a kanyarba - EGYSZER CSAK a motor elkezd szitálni........majdnem elszálltam..........lassulok......majd feltünk a NAGY SÁRGA SZÖRNY (útmaró gép)........
Mig otthon voltam felmarták a 6-ost, de olyan szinten hogy az KO..... ekkor vettem 1 hónapos matricát, hisz nem akarok Én bajt.
Vagy az alapeset.... ÁÁÁ nem öltözök be csak a boltba megyek.............
Szóval Én azt mondom egy egészséges kis félsz sosem árt.
Én nem félek - csak sajnálom a pénztárcám:-)))))
Mindkét balesetnél nem az volt az első gondolatom hogy most mi lesz, hanem hogy BA**ZA MEG...ez sokba lesz........
Téptem, mint állat? Én 5ezres fordulat fölött nem járok a mocival! Viszont nem állok meg minden kis ív előtt. És ezt nem kötözködésből mondom, hanem pont a Nano effektusra példaként. Felteszem 5ezerre, és mindenhol azzal megyek.
Előnyre teszel szert! Így jó?
Ezért lehet, hogy megszoltok de PL:Én szeretek Pilisszentlászló felé motórozní, és éppen az előbbi írásod miatt én tőbsző végig megyek 1 azonós szakaszon mielőt bele lendűlnék.
Hollós és Santander
Amugy tehetek róla hogy szexi a seggem?
Olvasd el a MOTOROZÁS MESTERFOKON c kiadványt:-) Ennyi értelme volt hogy elolvastam:-)
Egyenesben eltűzöl, majd jön a kanyar, ahol én megyek rád.
De mikor lesz már ilyen?
Bexinek a BANK küldte.............
Nekem a Hollós adta, de ugye HITELES A GÉP..............
Szóval lehet hogy nem a kereskedő a ludas, hanem hogy egyesek KPára vesznek mocót:-)))))
Gondolj bele! A bank is probálja a pénzét beszedni! Vagyis neki csak megéri az, hogy elmenj egy ilyenre, és fizesd a csekkeket:-))))
Ja! Ezt majd elfelejtettem! Hátha valakit érdekel:
Minnél hamarabb találni szeretnék valakit.
http://www.alberletsoroksaron....
Jól is teszed.........neked ez a ritmusod.............
Nekem meg az hogy a kanyarokban visszaveszem a gázt
Ez már a küszöbb:-))) és egy nagy fokú EGO..........
Nekem is mondták már hogy ez a kanyar bevehető 100-al..........
Én mégis 50-el megyek bele.
Természetesen BALESET mindig lesz!
De ezt SEMILYEN oktatás, rutin nem tudja kihúzni alólad......
Amugy a legtöbb balhé nem a rutinnak hanem a megszokásnak a jele........
"úgy ismerem mint a tenyerem".......azt mégse.............
pölö? reggel jöttem haza...........este mentem vissza melóba........tök sötét..........elkezdek dőlni a kanyarba - EGYSZER CSAK a motor elkezd szitálni........majdnem elszálltam..........lassulok......majd feltünk a NAGY SÁRGA SZÖRNY (útmaró gép)........
Mig otthon voltam felmarták a 6-ost, de olyan szinten hogy az KO..... ekkor vettem 1 hónapos matricát, hisz nem akarok Én bajt.
Vagy az alapeset.... ÁÁÁ nem öltözök be csak a boltba megyek.............
Szóval Én azt mondom egy egészséges kis félsz sosem árt.
Én nem félek - csak sajnálom a pénztárcám:-)))))
Mindkét balesetnél nem az volt az első gondolatom hogy most mi lesz, hanem hogy BA**ZA MEG...ez sokba lesz........