Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg ma már eleve rengeteget motoroztam és hogy még jobban érezzétek magatokat, nemsokára megint megyek.
Mér kell minden szót kiforgatni?!

Előnyre teszel szert! Így jó?
Annyira motorozunk itt hogy majd megesz a fene.Remélem jövőre semmi nem fog akadályozni abban hogy rengeteget motorozzak.
Nem rosz a gondolat meneted.

Ezért lehet, hogy megszoltok de PL:Én szeretek Pilisszentlászló felé motórozní, és éppen az előbbi írásod miatt én tőbsző végig megyek 1 azonós szakaszon mielőt bele lendűlnék.
A kanyar kb felétől! De ez nem fullt jelent!
Passz....nekem se Erste, se Baron......

Hollós és Santander
Eltüzök? Csak 6000-ig pörgettem:-))))
Amugy tehetek róla hogy szexi a seggem?
Nem öljük a gépet!
aki erste-hitellel vette az kapott, meg a red baronosok. bármilyen motort.
A KANYARBAN! NEm a kanyar előtt..........

Olvasd el a MOTOROZÁS MESTERFOKON c kiadványt:-) Ennyi értelme volt hogy elolvastam:-)
Így van. Csak mikor utánad megyek, furcsa egy kicsit. Olyan a haladásunk, mint a giliszta.
Egyenesben eltűzöl, majd jön a kanyar, ahol én megyek rád.

De mikor lesz már ilyen?
jjaja! e za sokbalesz lebegett a pályán a szemem előtt mikor a supermotos (aki lassabb volt és nem bírta hogy nyomom körök óta csak neki husky-ja volt és egyeneskben elment mindig) szal nagyon rámentem, és a gyökér még jobban ki akart gyorsítani ha mást nem megoldjuk izombol felkiáltással, motor keresztbe, és mikor a csávó méterekkel előttem (célegyenes közepén kopppgáznál) pörgött a hasán, satuzás közben már csörögtek a forintok ahogy taccsrateszem a vasat... ez a szegényember/melós/kisdiák-gondolkodás!
Nono! Haverom a Mátrában volt az 1000-es GSXRével az északi lejtőn egy srác MZ-vel otthagyta
Én a szemem szoktam becsukni.
Passz...............

Bexinek a BANK küldte.............
Nekem a Hollós adta, de ugye HITELES A GÉP..............

Szóval lehet hogy nem a kereskedő a ludas, hanem hogy egyesek KPára vesznek mocót:-)))))

Gondolj bele! A bank is probálja a pénzét beszedni! Vagyis neki csak megéri az, hogy elmenj egy ilyenre, és fizesd a csekkeket:-))))
A kanyarban gázt kell adni- én ugy tanultam
Énse kaptam, már ép emliteni akartam.
Ez jó! Idén mindezt csináld 6 ezerrel
Mindenkinek megvan a maga stilusa.Van aki száguldozik,van aki betartja a szabályokat.Ezért nem szólhatunk meg senkit.
a gs nem versenygép, más kategória!
Jóéjszakát mindenkinek! Én leléptem

Ja! Ezt majd elfelejtettem! Hátha valakit érdekel:

Minnél hamarabb találni szeretnék valakit.

http://www.alberletsoroksaron....
Na ez az!
Jól is teszed.........neked ez a ritmusod.............
Nekem meg az hogy a kanyarokban visszaveszem a gázt
Na na!

Ez már a küszöbb:-))) és egy nagy fokú EGO..........
Nekem is mondták már hogy ez a kanyar bevehető 100-al..........
Én mégis 50-el megyek bele.

Természetesen BALESET mindig lesz!
De ezt SEMILYEN oktatás, rutin nem tudja kihúzni alólad......

Amugy a legtöbb balhé nem a rutinnak hanem a megszokásnak a jele........
"úgy ismerem mint a tenyerem".......azt mégse.............
pölö? reggel jöttem haza...........este mentem vissza melóba........tök sötét..........elkezdek dőlni a kanyarba - EGYSZER CSAK a motor elkezd szitálni........majdnem elszálltam..........lassulok......majd feltünk a NAGY SÁRGA SZÖRNY (útmaró gép)........

Mig otthon voltam felmarták a 6-ost, de olyan szinten hogy az KO..... ekkor vettem 1 hónapos matricát, hisz nem akarok Én bajt.

Vagy az alapeset.... ÁÁÁ nem öltözök be csak a boltba megyek.............

Szóval Én azt mondom egy egészséges kis félsz sosem árt.

Én nem félek - csak sajnálom a pénztárcám:-)))))
Mindkét balesetnél nem az volt az első gondolatom hogy most mi lesz, hanem hogy BA**ZA MEG...ez sokba lesz........
Téptem, mint állat? Én 5ezres fordulat fölött nem járok a mocival! Viszont nem állok meg minden kis ív előtt. És ezt nem kötözködésből mondom, hanem pont a Nano effektusra példaként. Felteszem 5ezerre, és mindenhol azzal megyek.
Akkor szerencséd volt.Nekem a javitás eddig 200-ban van mindennel együtt.De örömmel jelentem:KÉSZ VAN!