Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Passz......
A jó seggem tetszik a mocim felett?
Szia Hayacsajka,de gyere át a GSRre, nehogy agyhelyenverjenek engem,vagy minket
SOS!
Nézte valaki az Euronics-nál kapható navigáló kütyüt? 29 999Ft, Alpha, kelet-eus térképpel.
Itt áll egy ismim, és tőlem érdeklődik! Csak én nem nagyon - vagy nagyon nem? - tudok hozzászólni.
Tehát?
Nekem tecccik a jóseggű mocid
Erre ki iratkozhat fel és mikor lesz ez a túra?Csak GSesek,vagy mehetek e egy jóseggű álomgéppel én is?
VAgy húzzak a jó francba?
Lévától keletre az 524 is egy élmény.
A tetéjében van egy kis tav (ld. fényképeim), onnan tovább Banska Stiavnica, majd tovább K-ÉK-re az 525-ön.
első (bal)
Budapest - Sahy - 70km
Sahy - Banska Brystica - 100km (a 66-oson ami önmagában is COOL)
Ezután jön ez a szakasz..........
Vagyis egy laza 400km-es motorozás

a többi meg megközelíti útvonal.....de ha elmész Popradig az is max 700km

Csárlájt
Azééé csak ésszel
Na mennem kel sziasztók.
igen és ellenkormányzás,így megmarad a sebességed,sőt növekszik,és egy szép lineáris ívet fog leirni,mert jobban bedől a kanyarba,nem pedig feláll a motor,mint rákormányzásnál!
Köszönöm a figyelmet,üdv
Nem aprózod! Már az évadnyitó is 2 napos! Mi jöhet utána?
Nagyon csábitó.

Kb:Km-be mennyi.
Amugy az Évadnyitónak valami hasonlót gondoltam...........vagyis nem egy laza szétázós túrát mint idén:-))) hanem valami 2 napos, ottalvós bulit
De pl.... Dzsokinak, BViktornak egy köpésre van a jobb oldali rész, hiszen Bánrévénél átmenek és irány ÉSZAK
Én ezeket már lenyomtam:-))))

Bal oldali......
Besztercebánya után - ha maradsz a pályán az a 18-as út (ez megy Donovaly felé)
Onnan jön egy leágazás amit 577-esnek hivnak...

Ez a vidi ott készült (az elején van) - PERSZE ESŐBEN:-))):
http://akmt.extra.hu/arvavara....

A középső szakasz a 66 és az 50-es közt az 531-es út..... BRUTÁLISAN JÓ MÍNŐSÉG

A harmadik meg ismerős Dzsokinak is........Bár Ő csak Dobsináig jött.........Utána Poprádig olyan köd volt hogy a végsebesség 10km/ó volt
Engem is!
Felvezetsz minket?
Meg fóntólandó. .
Ha beakarsz lendülni IDE MENJ!
Ja az nekem is tetszik, az AKMT-turán voltam ott elöször, de miaota egy bazi nagy szarvas keresztezte az utamat(max 1 méter hibádzott), valahogy nem szimpi már a szakaz
Jobb ha nem bonyolódom bele....
Tehát tapasztalata senkinek nincs. Majd egyszer csak lehet, hogy veszek, és felírom a különbségeket (ha mérhetőek lesznek). Amúgy a szikraképződésnél szerintem igen is számít, hogy 3 elektróda van. Mert a szikra nem a konstans levegőn zúg át, hanem a mindig változó benzin-levegő gázon, így elektróda és elektróda között más-más ellenállást érzékel.

Másrészt a szikrák lelkivilága kifürkészhetetlen :) Valamennyire leírható statisztikailag persze, de ez már egy külön tudomány. Abban lehet valami amit írtál, hogy van direkt erre fejlesztett motor/égéstér. De elképzelhetőenk tartom, hogy a több irányú láng normál esetben is eredményt hozhat.

Amúgy rémlik valami találmány, amit kb. 5-8 éve láthattam a TV-ben. Egy 2T-s motorban valami irtó hosszú szikrát állított elő a magyar feltaláló (gyertyától dugattyúig?) és oly mértékben javult az égés hatásfoka, hogy még egy fehér rongyot sem kormozott össze a kipufogó gáz... (valaki emlékszik erre?) Az tény, hogy ha erősebben indítasz be egy reakciót, akkor gyorsabb lesz a lefolyása is (pl. egy fát 3 helyen gyújtasz meg 1 helyett, hamarabb ég el :))

Bocs a hosszú eszmecseréért, de érdekes téma.
Remélem a tavasszal lesz kivel motoroznom...egy ismerősömnek most lett kész a mocija,váltócsere volt.Erre Őis mindig újságolja hogy motorozott,engem meg had egyen a fene
Rosszul olvastad ezt is: kanyar elött fékezni, a kanyar közepétől gázt kelladni.
(de én is ugy csinálom mint te, elötte nem adok gázt, alig fékezem mert sajnálom azt a sok mozgási energiát )