lehet, hogy ez csak számomra újdonság, de most hallottam, hogy a GS500 többé nem lesz forgalmazva magyarországon újonnan, mert 2008 jan. 1-től csak injektoros motorok helyezhetőek újonnan forgalomba :| Karburátorosok nem... EU-ból behozott használt motorra ez nem vonatkozik, az már az EU-ban forgalomba volt helyezve, az lehet karbis. Naon érdekes...
Bluenak ajánlottam ilyesmit. Vagy félreirányoztam volna? Ha érdekel, tárgyalhatunk róla!
Olvasom, hogy javulsz! Örvendek! Nemhiába, jól tartanak otthon!
A nők addig nem lesznek egyenlők a férfiakkal, amíg nem tudnak az utcán végigsétálni kövéren és kopaszon azt gondolva, hogy csodálatosak, és mindenki kívánja őket.
Üdvözletem Minden rég nem látott motoros Cimborának!
A múltkor megfogattam, hogy most nem tűnök el sok időre. Nem jött össze. De azért sokat gondoltam rátok! Remélem jól van mindenki! Nekem már lassan-lassan habzik a szám a hiánytól. Kb. egy hete raktam el a gépet télire, de a baleset óta nem hajtottam. Csak mielött téli álomra hajtotta a kormányát akkor mentem vele pár kört.
Amúgy nem sok minden történt velem. Sok meló. költözés. Ja, és másfél hónapja aktiváltam az anti smoking system-et. A rendszer egyenlőre minden hackernek ellenállt.
lehet, hogy ez csak számomra újdonság, de most hallottam, hogy a GS500 többé nem lesz forgalmazva magyarországon újonnan, mert 2008 jan. 1-től csak injektoros motorok helyezhetőek újonnan forgalomba :| Karburátorosok nem... EU-ból behozott használt motorra ez nem vonatkozik, az már az EU-ban forgalomba volt helyezve, az lehet karbis. Naon érdekes...
a suzuki lapjáról el is tűnt a GS500
Hogyan lehet 90 kg hájtól könnyen megszabadulni?
El kell válni!
Hol van olyan?
Erre csak egy ismerősömet tudom idézni: Némely nő mind egyforma!
Miután Bluet nem érdekelte, én irtam, hogy küldd el nekem az ajánlatot, de úgy látszik nem olvastad tovább a topicot.
Az ideális nő mindezt automatikusan végzi gombok nélkül.
"A nők addig nem lesznek egyenlők a férfiakkal, amíg" le kell guggolniuk a pisiléshez.
Hány gomb van egy nőn? 5
És mik ezek? főz, mos, takarít, baszik, OFF
Bluenak ajánlottam ilyesmit. Vagy félreirányoztam volna? Ha érdekel, tárgyalhatunk róla!
Olvasom, hogy javulsz! Örvendek! Nemhiába, jól tartanak otthon!
Nem kaptam emilt!
Mégsincs munkaajánlat?
Én nap mint nap látok ilyen csjokat sétálgatni égig emelt orral!
Öszinte részvétem mindekinek aki tegnap nem gurult legalább egy (50- es)laza kört......................
De az nem baj
Mingyá karácsony!
A múltkor megfogattam, hogy most nem tűnök el sok időre. Nem jött össze. De azért sokat gondoltam rátok! Remélem jól van mindenki! Nekem már lassan-lassan habzik a szám a hiánytól. Kb. egy hete raktam el a gépet télire, de a baleset óta nem hajtottam. Csak mielött téli álomra hajtotta a kormányát akkor mentem vele pár kört.
Amúgy nem sok minden történt velem. Sok meló. költözés. Ja, és másfél hónapja aktiváltam az anti smoking system-et. A rendszer egyenlőre minden hackernek ellenállt.
Most akkor jöhetnek a leb*szások...