A PONTOSSÁG NEM MÁS, MINT TISZTELET EGY MÁSIK EMBER ELŐTT
A nőkkel is így vagyok:-)
Első randin 2 órát várok.....képes vagyok rá:-)
a Másodikon 1-et
A harmadikon 0 perc
A negyedikre nem megyek el..........
Miért?
Elsőre ugye adja magát:-))) Játék, bohoka....
A másodiknál, mikor már ismerjük egymást egy pici belefér, hiszen bármi közbejöhet........
Na de a harmadiknál már kalkulálja bele.... Ha Én odaérek időbe, akkor Ő is.......
A nagyedik meg ugye tárgytalan........
Asszonyság:-)
Velem bármikor motorozhatsz a Busa nyergébe:-))))
Engem nem tud flusztrálni ha a nőnek nagyobb pacija van.........
Hát hosszú...úgy kezdődött,hogy a busa előtt TDM 900-am volt.Na egészen addig jöttek is velem.Többen szerettek volna a csapatból busát venni,és mikor meglátták hogy én azt vettem,mondták hogy nehogy már odaállitsak menőzni vele,meg hogy milyen az hogy egy csajszinak nagyobb mocija van?Szóval ez a sztori.Na amit mondtam nekik ezután,azt nem tették zsebre Volt anyázástól kezdve minden!A férjem ugyanúgy megy velük motorozni,ment az enyémmel is,őt nem utálták ki.Ebből következik:a mocimmal van a baj!De nem vagyok én rájuk szorulva!
Igen ennek így kellene mennie.......csak ugye vannak emberek akik képtelenek a pontosságra.
épp ezért örültem a nyári túrának, hiszen ott tényleg nem volt sehol gond az indulással, érkezéssel........az egész banda egybe volt, a hangulat CSÚCS, és mindent amit akartam/tunk megnéztük.
Emlékszem esSO szemére mikor Klagenfurtól elindultunk Loibltal felé fel a hegyekbe:-)))
Csak úgy csillogot:-)))))
Én a ultra brutál csóró kategória vagyok.......
eddig a legdrágább szállás 3000ft volt, de itt már követeltem a reggelit is:-)))))
Persze ezek a helyek el is vannak raktározva a memóriába és ha arra megyek ugyan oda megyek be.......
Nálam a biztositékot az verte ki hogy:
Én ezzel alszok, Ő azzal...... - vagyis old meg azt hogy legyen X 2 ágyas, és Y 3 ágyas.....a többiek mehetnek együtt......
Akkor a pénz........
Akkor rendelnek szobát azt lemondják...majd megint rendelnek........
És ugye a szállásadót illik tájékoztatni, hiszen ha van 30 helye és 20-an megyünk, akkor 10-et ki tud adni...... azt mikor a 20. mailt kapja a változásról már Ő is anyázik.........
A csúcs meg a Plitvicei túra volt, ahol nem ágyat fizettünk hanem ÁRAT.....vagyis 22 embernek foglaltunk....X euróért..... ha csak 2-en mentünk volna akkor is a 22-es árat kell kifizetni.
Ez a faszika miatt aki elfelejtett eljönni - emberenként +2 eurónkba került, ami nem sok, de dögöljön már meg..........És ugye nekem ég a pofámról a bőr hogy a beigért 17,35 helyet 19,35-öt kell fizetnie mindenkinek
Annak akkor ott semmi keresnivalója közetetek!Mindennek a megbeszélés az alapja!
Nálunk úgy volt,hogy tali,indulás 8kor és a Leaderhez alkalmazkodott mindenki!Ebből nincs vita és akinek gondja van az tudatja a mellette levővel.A vonulás czippzár alakzatban történik és az adott megállóhelyek időpontjai egyeztetve vannak.
De ellenben iszonyat jóképű:-)))))))
Egy drááááágaszááág
Bár tudom nem nekem szólt
PRISON BREAK
1:28:40
esSO és Dorcsi a pályán:-)
6000-res fordulaton:-)
54:50
Erik hadművelet
1-es kazi..... 26. perctől........ esSO első igazi hegye:-)))) (?)
A PONTOSSÁG NEM MÁS, MINT TISZTELET EGY MÁSIK EMBER ELŐTT
A nőkkel is így vagyok:-)
Első randin 2 órát várok.....képes vagyok rá:-)
a Másodikon 1-et
A harmadikon 0 perc
A negyedikre nem megyek el..........
Miért?
Elsőre ugye adja magát:-))) Játék, bohoka....
A másodiknál, mikor már ismerjük egymást egy pici belefér, hiszen bármi közbejöhet........
Na de a harmadiknál már kalkulálja bele.... Ha Én odaérek időbe, akkor Ő is.......
A nagyedik meg ugye tárgytalan........
Asszonyság:-)
Velem bármikor motorozhatsz a Busa nyergébe:-))))
Engem nem tud flusztrálni ha a nőnek nagyobb pacija van.........
épp ezért örültem a nyári túrának, hiszen ott tényleg nem volt sehol gond az indulással, érkezéssel........az egész banda egybe volt, a hangulat CSÚCS, és mindent amit akartam/tunk megnéztük.
Emlékszem esSO szemére mikor Klagenfurtól elindultunk Loibltal felé fel a hegyekbe:-)))
Csak úgy csillogot:-)))))
Én a ultra brutál csóró kategória vagyok.......
eddig a legdrágább szállás 3000ft volt, de itt már követeltem a reggelit is:-)))))
Persze ezek a helyek el is vannak raktározva a memóriába és ha arra megyek ugyan oda megyek be.......
Nálam a biztositékot az verte ki hogy:
Én ezzel alszok, Ő azzal...... - vagyis old meg azt hogy legyen X 2 ágyas, és Y 3 ágyas.....a többiek mehetnek együtt......
Akkor a pénz........
Akkor rendelnek szobát azt lemondják...majd megint rendelnek........
És ugye a szállásadót illik tájékoztatni, hiszen ha van 30 helye és 20-an megyünk, akkor 10-et ki tud adni...... azt mikor a 20. mailt kapja a változásról már Ő is anyázik.........
A csúcs meg a Plitvicei túra volt, ahol nem ágyat fizettünk hanem ÁRAT.....vagyis 22 embernek foglaltunk....X euróért..... ha csak 2-en mentünk volna akkor is a 22-es árat kell kifizetni.
Ez a faszika miatt aki elfelejtett eljönni - emberenként +2 eurónkba került, ami nem sok, de dögöljön már meg..........És ugye nekem ég a pofámról a bőr hogy a beigért 17,35 helyet 19,35-öt kell fizetnie mindenkinek
Nálunk úgy volt,hogy tali,indulás 8kor és a Leaderhez alkalmazkodott mindenki!Ebből nincs vita és akinek gondja van az tudatja a mellette levővel.A vonulás czippzár alakzatban történik és az adott megállóhelyek időpontjai egyeztetve vannak.