Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na egye fene...legyen olyan is.nekem is csak az jut
Na most aztán megvolt a pofára esés...az uram elvileg vasárnap jött volna haza,már nagyon beleéltük magunkat,erre most szólt hogy még 1 hét
Légyszi::........ hadd legyenek OLYANOK is......mapaság már csak az marad számomra
Te is?
Hát persze:-)))))))

De ellenben iszonyat jóképű:-)))))))
Milyeneket?
Én,nagyon ész szép ész okos,ész aranyos és kedves,minden nő álma...
Egy drááááágaszááág

Bár tudom nem nekem szólt
Jó éjt,szép álmokat....na nem olyanokat
Na szevasztok,jó éjt ,derűs ébredést mindenkinek!
PRISON BREAK
És (gondolom én)szerény is vagy!
Mint mindig:-)
1. kazi

1:28:40
esSO és Dorcsi a pályán:-)
6000-res fordulaton:-)
1. kazi

54:50
Erik hadművelet
http://akmtturak.extra.hu/bbt2...

1-es kazi..... 26. perctől........ esSO első igazi hegye:-)))) (?)
Nagyon édes vagy!Megigérem,élek majd vele
Nekem egy filózofiám van ezzel kapcsolatban:

A PONTOSSÁG NEM MÁS, MINT TISZTELET EGY MÁSIK EMBER ELŐTT

A nőkkel is így vagyok:-)
Első randin 2 órát várok.....képes vagyok rá:-)
a Másodikon 1-et
A harmadikon 0 perc
A negyedikre nem megyek el..........
Miért?
Elsőre ugye adja magát:-))) Játék, bohoka....
A másodiknál, mikor már ismerjük egymást egy pici belefér, hiszen bármi közbejöhet........
Na de a harmadiknál már kalkulálja bele.... Ha Én odaérek időbe, akkor Ő is.......
A nagyedik meg ugye tárgytalan........

Asszonyság:-)
Velem bármikor motorozhatsz a Busa nyergébe:-))))
Engem nem tud flusztrálni ha a nőnek nagyobb pacija van.........
Akkor mehetek?
Mindenki lelépett?
Na a pontosság az egyik mániám...utálom ha valaki késik
Hát hosszú...úgy kezdődött,hogy a busa előtt TDM 900-am volt.Na egészen addig jöttek is velem.Többen szerettek volna a csapatból busát venni,és mikor meglátták hogy én azt vettem,mondták hogy nehogy már odaállitsak menőzni vele,meg hogy milyen az hogy egy csajszinak nagyobb mocija van?Szóval ez a sztori.Na amit mondtam nekik ezután,azt nem tették zsebre Volt anyázástól kezdve minden!A férjem ugyanúgy megy velük motorozni,ment az enyémmel is,őt nem utálták ki.Ebből következik:a mocimmal van a baj!De nem vagyok én rájuk szorulva!
Igen ennek így kellene mennie.......csak ugye vannak emberek akik képtelenek a pontosságra.

épp ezért örültem a nyári túrának, hiszen ott tényleg nem volt sehol gond az indulással, érkezéssel........az egész banda egybe volt, a hangulat CSÚCS, és mindent amit akartam/tunk megnéztük.

Emlékszem esSO szemére mikor Klagenfurtól elindultunk Loibltal felé fel a hegyekbe:-)))
Csak úgy csillogot:-)))))
meeert?
No igen:-)))))

Én a ultra brutál csóró kategória vagyok.......
eddig a legdrágább szállás 3000ft volt, de itt már követeltem a reggelit is:-)))))

Persze ezek a helyek el is vannak raktározva a memóriába és ha arra megyek ugyan oda megyek be.......

Nálam a biztositékot az verte ki hogy:
Én ezzel alszok, Ő azzal...... - vagyis old meg azt hogy legyen X 2 ágyas, és Y 3 ágyas.....a többiek mehetnek együtt......
Akkor a pénz........
Akkor rendelnek szobát azt lemondják...majd megint rendelnek........
És ugye a szállásadót illik tájékoztatni, hiszen ha van 30 helye és 20-an megyünk, akkor 10-et ki tud adni...... azt mikor a 20. mailt kapja a változásról már Ő is anyázik.........
A csúcs meg a Plitvicei túra volt, ahol nem ágyat fizettünk hanem ÁRAT.....vagyis 22 embernek foglaltunk....X euróért..... ha csak 2-en mentünk volna akkor is a 22-es árat kell kifizetni.

Ez a faszika miatt aki elfelejtett eljönni - emberenként +2 eurónkba került, ami nem sok, de dögöljön már meg..........És ugye nekem ég a pofámról a bőr hogy a beigért 17,35 helyet 19,35-öt kell fizetnie mindenkinek
Annak akkor ott semmi keresnivalója közetetek!Mindennek a megbeszélés az alapja!
Nálunk úgy volt,hogy tali,indulás 8kor és a Leaderhez alkalmazkodott mindenki!Ebből nincs vita és akinek gondja van az tudatja a mellette levővel.A vonulás czippzár alakzatban történik és az adott megállóhelyek időpontjai egyeztetve vannak.